تاريخ مشاوره : پنج شنبه 4/3/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 15/3/1391
تحصيلات : راهنمايی
سن : 32
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : ما ریشه کاسنی رو میگیریم ری ریش می کنیم اب میرزیم توش ابش خیلی تلخ میشه و صبح زود می خوریم ایا کار درستی هست و فایده داره؟ ایا برای قارچ در طب سنتی خواصی هست یا مضر محسوب میشه؟
پاسخ : با تشکرازمشاوره و عذر تاخیر در پاسخگویی :کاربر گرامی معمولا کاسنی کامل و یا تازه استفاده می شود، ولی در مورد تمام عرقگیری گیاهان (کاسنی و یا هر چیز دیگه ) به یک شیوه انجام میشه و آن تقطیر است
مانند گلاب گیری،برگهای کاسنی را در ظرفی در بسته ریخته و بخار آنرا سرد کنید تا تبدیل به مایع شود
فقط باید ذکر بشه که درجه حرارت ملایم و حتی کم باشه .
قارچ که امروزه به عنوان یک منبع مهم پروتئین معرفی می شود و گرایش زیادی به مصرف آن وجود دارد، از دیدگاه طب سنتی ایران جزء غذاهای غلیظ شناخته می شود. غذای غلیظ غذایی است که در بدن خون غلیظ تولید می کند. همچنین مصرف قارچ باعث ایجاد سده یعنی انسداد در مجاری مختلف بدن به ویژه کبد می شود و مصرف زیاد آن از اسباب بیماریهایی مثل سکته، فالج و قولنج شناخته شده است.برای کاهش عوارض این ماده مصرف ادویه های گرم (متناسب با مزاج افراد) توصیه شده است.
موفق باشید