يافته هاي محققان ايراني نشان داد:
تاثير عصاره کلاله زعفران در مهار سرطان
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
پژوهشگران مرکز تحقيقات علوم دارويي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي مشهد طي پژوهشي به خواص ضد سرطاني گياه زعفران پي بردند.
به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، دکتر حسين حسينزاده، عضو مرکز تحقيقات علوم دارويي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه سرطان يکي از بزرگترين علل مرگ و مير در جهان به شمار ميرود و سالانه بيش از شش ميليون نفر جان خود را به دليل اين بيماري از دست ميدهند، اظهار كرد: در اين ميان کاروتنوئيدها داراي اثرات ضد سرطاني، ضد جهش زايي و تعديل کنندگي سيستم ايمني بدن هستند و زعفران که از کلالههاي خشک شده گياه زعفران گرفته ميشود از جمله منابع سرشار از کاروتنوئيدها است.