پرهیزات ضروری برای بیماران مبتلا به سردرد:
غذاهای نفاخ
غذاهای دیرهضم
مواد غذایی ترش (مخصوصاً سرکه)
در صورت عادت به پرخوری میزان مصرف غذا و آب را کم نمایند
پرهیز از موادی که فاسد کننده مزاج مغز هستند مثل مصرف زیاد خرما، شنبلیله، عدس
پرهیز از خواب بعد از غذا و زیادی خواب شب
پرهیز از مصرف غذاهای بخار زا مثل سیر، پیاز، تره، خردل و نفاخ و دیر هضم
پرهیز از غذاها و ادویه های سردرد آور مثل گردو، شاهدانه، زعفران، دارچین
پرهیز از شیر برای مبتلایان به ضعف مغز
نکته: ماساژ و مشت و مال به عنوان درمان مشترک در اکثر انواع سر درد استفاده می شود.