اخبار طب سنتی ایران
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 28
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

مطالب در بخش : اخبار طب سنتی ایران


حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتی
در گفتگو با محقق و مدرس طب اسلامی:
نماینده موسسه حجامت در استانهای خراسان گفت: به توصیه های مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای کلی نظام سلامت راجع به احیاء طب سنتی توجه و اهتمام ویژه داشته باشیم.

  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ
ابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالی

در مراسم اولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی خراسان شمالی که در اردیبهشت ماه سال 1393 در شیروان برگزار گردید طی مراسمی حکم نمایندگی موسسه حجامت در منطقه شمال خراسان به خانم دکتر سیده سیمین جان نثار اعطا گردید. همچنین برای شهرستان قوچان حکم نمایندگی توسط آقای دکتر سید علی جوادی و بزرگان منطقه به آقای دکتر مرتضی اسمائیلی اعطا گردید .

ضمنا در ادامه احکام نمایندگی شهرستان های شیروان، فاروج و اسفراین به ترتیب برای آقایان دکتر مهرداد پور کاظمی ، علی رجب پور فرخانی، نور الله دنیوی راد اعطا شد.

امیدواریم با توجه به سابقه ممتد فعالیت در حوزه طب اسلامی و تجربه درمانی در این زمینه و درایت و کارآمدی جنابعالی در سازماندهی و مدیریت ، با جلب همکاری دانشگاهها و محافل پژوهشی درجهت زمینه سازی برای توسعه طب ایرانی واسلامی دراستان خراسان شمالی موفق باشید و زمینه مساعد برای تبیین طب اسلامی در موسسه حجامت ایران و کشور را فراهم فرمائید،



    
 نسخه مناسب برای چاپ

اولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در شمال خراسان


اولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی خراسان شمالی در روز دوشنبه 1393/02/15 ساعت 16 الی 18 در سال گردهمایی مرکز بهداشت شهرستان شیروان - خیابان امام رضا برگزار می گردد.


    
 نسخه مناسب برای چاپ

تعرفه‌های خدمات طب سنتی
معاون مدیرکل بیمه‌های سلامت وزارت کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعرفه پیشنهادی «ویزیت و مشاوره خدمات طب سنتی» خبر داد و گفت: تنها تعرفه "خدمات طب سنتی" از طریق شورای عالی بیمه به هیات دولت ارسال و فعلا در مورد تعیین تعرفه داروها تصمیمی اتخاذ نشده است.
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

آموزش طب سنتی به پزشکان عمومی

وزیر بهداشت گفت: برای جبران عقب‌افتادگی طب اسلامی و سنتی در کشور، پزشکان عمومی در آموز‌ش‌های مدون خود از اطلاعات و آموزه‌های این طب بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش تسنیم، محمدحسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز، سوم مردادماه با حضور در برنامه خانه محبت شبکه قرآن و معارف سیما به علل و دلایل ورود طب سنتی به بدنه نظام سلامت پرداخت و افزود: امروزه در کشورهای اروپایی که مبتکر طب نوین هستند، استفاده‌ زیادی از طب مکمل، بومی و سنتی می‌‌شود ولی سال 58 زمانی که بعد از سال‌ها حضور در خارج از کشور به ایران بازگشتم خیلی متاسف شدم که نام بردن از این طب در کشور مجاز نبود.
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

مصوبه سند علمی گیاهان دارویی و طب سنتی منتشر شد
مصوبه «سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی» که به استناد قسمت الف بند ۵ ـ ۱ فصل پنجم نقشه جامع علمی کشور، در جلسه ۷۳۵ مورخ ۲۵/۴/۱۳۹۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس پیشنهاد مورخ ۱۰/۲/۱۳۹۲ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:

مقدمه

به گزارش سایت طبیب خراسان- به نقل از فارس ؛

سرزمین ایران کشوری ممتاز و با رتبه بالا از نظر غنای گیاهی و تنوع‌زیستی و دارای ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم شناخته شده جهانی است.بر اساس نظر گیاه‌شناسان و پ‍‍ژوهشگران، تعداد گونه‌های گیاهی ایران در حدود ۸ هزار گونه است که از نظر تنوع گونه‌ای حداقل دو برابر قاره اروپاست.تحقیقات نشان داده است که بیش از ۲۳۰۰ گونه از گیاهان کشور دارای خواص دارویی، عطری، ادویه‌‌ای و آرایشی ـ بهداشتی هستند. به علاوه ۱۷۲۸ گونه از این گیاهان به‌عنوان گیاهان بومی۱ ایران هستند. منحصراً در سرزمین ایران رویش کرده و به‌عنوان یک ظرفیت انحصاری در کشور محسوب می‌شوند. حجـم تجـارت جهانی گیاهان دارویـی از ۶۰ میلیارد دلار در سـال ۱۹۹۶ به ۱۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است و بر اساس پیش‌بینی بانک جهانی در سال ۲۰۵۰ گردش مالی و تجارت جهانی متمرکز و مبتنی بر گیاهان دارویی و داروهای گیاهی به حدود ۵۰۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید. در اکثر کشورهای توسعه‌یافته، طب سنتی در ابعاد مختلف تحت حمایت دولت قرار گرفته و سهم خوبی از تأمین سلامت مردم را در سیستم سلامت کشور به‌عهده گرفته است. طب سنتی چین ۴۰ درصد خدمات بهداشتی ـ درمانی را در این کشور بر عهده دارد؛ پوشش بیمه‌ای هزینة درمان، دارو و خدمات طب سنتی در ژاپن، ‌چین، کره و ویتنام به‌ صورت کامل است و در کشورهای آلمان، استرالیا،‌ نروژ، انگلستان، کانادا و آمریکا قسمتی از هزینه‌ها توسط سازمان‌های بیمه پرداخت می‌شود.

مصوبه سند علمی گیاهان دارویی و طب سنتی منتشر شد

ماده ۱: تعاریف اختصاصی


۱ـ بخش گیاهان دارویی و طب سنتی

بخش گیاهان دارویی و طب سنتی شامل کلیه نهادها و عوامل دخیل در امر بهره‌برداری از گیاهان دارویی و اسانس¬دار و فناوری‌های تولید فرآورده-های دارویی ـ غذایی ـ بهداشتی با منشأ گیاهی و نیز کلیه مراکز و دست‌اندرکاران در امر خدمات و آموزه‌های مکتب پزشکی سنتی ایران (طب سنتی) است. این بخش از دو حوزه «گیاهان دارویی و فرآورده¬های گیاهی» و «طب سنتی» تشکیل شده است.

۲ـ گیاه دارویی

به گیاهی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم تمام یا اجزایی از آن به صورت تازه یا خشک شده یا مواد مؤثره استخراجی از آن به منظور اثرات بهداشتی، پیشگیری و درمانی در بدن انسان، حیوانات و دیگر گیاهان به کار می‌رود، گیاه دارویی گفته می‌شود.

۳ـ داروی گیاهی

هرگونه فرآورده دارویی که منحصراً، از نظر اجزاء متشکله فعال، شامل یک یا چند ماده گیاهی فرآوری¬نشده یا یک یا چند ترکیب گیاهی فرآوری‌شده و یا ترکیبی از هردو با فرمولاسیون گوناگون برای عرضه در بازار دارویی جهت تشخیص، پیشگیری، کمک به اعمال فیزیولوژیک، درمان و حفظ بهداشت بدن انسان، حیوانات و سایر گیاهان به کار می‌رود.

۴ـ طب سنتی

به مجموعه تمامی علوم و تجربیات نظری و عملی شامل کلیه اقدامات بهداشتی، رویکردها، اطلاعات و باورهایی که به اشکال مختلف دارویی، برای حفظ سلامتی و همچنین پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌ها به¬کار می‌روند و به‌صورت گفتاری یا نوشتاری از نسلی به نسل دیگر در یک منطقه جغرافیایی انتقال می‌یابند و همچنین قابلیت روزآمد شدن با حفظ چارچوب¬های اساسی را دارا می¬باشند، طب سنتی گفته می‌شود.

خصوصیات ذاتی طب سنتی کل‌نگری به موضوع انسان، توجه به معنویات و اخلاقیات، نتیجه¬گرایی در درمان، تکیه بر روش¬های طبیعی و کم¬عارضه، بیمارمداری و تناسب با فرهنگ عمومی به دلیل پیشینه طولانی است.

۵ ـ فرآورده‌ای گیاهی

مواد گیاهی که به صورت خام و یا فرآوری¬شده به منظور کاربرد در پزشکی، دامپزشکی و گیاه¬پزشکی و نیز کاربردهای تجاری، صنعتی، غذایی و بهداشتی استفاده می¬شوند و شامل داروهای گیاهی، فرآورده‌های طبیعی و مکمل با منشأ گیاهی، افزودنی‌های غذایی و طعم‌دهنده‌ها، رنگ-دهنده‌ها، عرقیات و عصاره ها و اسانس ها، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و کنترل‌کننده آفات و بیماری¬های گیاهی است، فرآورده‌های گیاهی گفته می‌شود.

۶ ـ فرآورده‌های طبیعی

به فرآورده‌هایی که از مواد طبیعی حاصل از گیاهان، جانوران، میکروارگانیسم‌ها و معادن استخراج می‌شوند، از قبیل داروهای طبیعی (جامد، نیمه جامد و مایع)، مواد اولیه طبیعی (عصاره و اسانس)، فرآورده‌های گیاهی دارویی، فرآورده‌های فرآوری‌نشده، فرآورده‌های طب سنتی، داروهای مشابه درمانی۶ و فرآورده‌های تشخیص حساسیت۷، فرآورده طبیعی گفته می‌شود.


مصوبه سند علمی گیاهان دارویی و طب سنتی منتشر شد

ماده ۲: ارزش‌های بنیادین


با توجه به مبانی ارزشی نظام علم و فناوری نقشه جامع علمی کشور و تأکید بر حاکمیت جهان‌بینی توحیدی اسلام، عدالت‌محوری، اخلاق‌محوری، ثروت‌آفرینی، هماهنگی با محیط زیست و اهمیت کرامت انسانی، مبانی ارزشی سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی عبارتند از:

۱ـ اعتقاد به انحصار شفا برای خداوند و وسیله بودن طب برای تحقق اراده الهی در شفای بیماران؛

۲ـ آمیختگی طب سنتی ایرانی با آموزه‌های اخلاقی و تعهد دینی و ضرورت مراعات دقیق موازین اخلاقی در تمام مراحل آموزش، پژوهش و ارائه خدمات پزشکی در عالی‌ترین سطح؛

۳ـ عدالت محوری در توسعه بخش گیاهان دارویی و طب سنتی و برخورداری از دستاوردهای آن؛

۴ـ اعتقاد راسخ به حفظ سلامت و بهداشت جسم و جان در آموزه‌های دین؛

۵ ـ اخلاق محوری، تقدم مصالح عمومی بر منافع فردی و گروهی، تقویت روحیه تعاون و مشارکت و مسئولیت‌پذیری آحاد علمی و نهادهای مرتبط با آن؛

ماده ۳: چشم‌انداز

با ایمان به یاری پروردگار و تکیه و توکل بر او و برای تحقق چشم‌انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی بخش گیاهان دارویی و طب سنتی دارای ویژگی‌های زیر خواهد بود:

۱ـ بهره‌مند از سرمایه و منابع مادی و معنوی داخلی و مزیت‌ها و زیرساخت‌های بومی و پیشرفته، دارای سهم برتر منابع انسانی در کشور و منطقه؛

۲ـ مولد ارزش افزوده اقتصادی، دارای توان رقابت جهانی و رتبه اول صادرات گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی در منطقه؛

۳ـ پیشتاز در مرزهای دانش و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی و کسب مقام نخست علمی در سطح منطقه؛

۴ـ مورد وثوق و افتخارآفرین برای آحاد جامعه در ایران و جهان؛

۵ ـ شکوفا، نوآور و دارای نقش مؤثر و برجسته در نظام سلامت کشور از طریق شـیوه‌های عالمانه و مبتنی بر شواهد، ایمن، با کیفیت، مؤثر و قابل دسترس برای آحاد جامعه ؛

۶ ـ مرجعیت علمی در جهان با تکیه بر گیاهان دارویی بومی و انحصاری ایران و میراث مکتوب غنی پزشکی ایران.




ماده ۴: سیاست‌های کلان

۱ـ اهتمام به مدیریت دانش در بخش گیاهان دارویی و طب سنتی

۲ـ خوداتکایی، اشتغال‌زایی و استفاده حداکثری از توان داخلی در بخش گیاهان دارویی و طب سنتی

۳ـ مشارکت حداکثری بخش خصوصی، تعاونی‌ها، نهادهای غیردولتی و سرمایه‌گذاران خارجی و تأکید بر هماهنگی و انسجام بین نهادها

۴ـ رعایت اصول ایمنی زیستی در چارچوب پروتکل‌های جهانی پذیرفته شده در کشور

۵ ـ استفاده حداکثری از طبیعت و فرآورده‌های طبیعی در راستای سلامت انسان و رفاه اجتماعی با حفظ چرخه‌های اکوسیستمی طبیعت

۶ ـ کاهش تصدی‌گری دولت، تقویت بخش خصوصی و حمایت از ایجاد و توسعه کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان

۷ـ توجه به بنیان¬های فلسفی طب سنتی با تقدم نگرش پیشگیری در برابر درمان

۸ ـ تخصص¬گرایی و اجتناب از نسخه¬پردازی عامیانه و اجتناب از خرافات و خرافات‌زدگی در طب سنتی و گیاهان دارویی

۹ـ حفظ ذخایر ژنتیکی گیاهان دارویی بومی و انحصاری کشور

۱۰ـ کاربردی سازی آموزش‌های طب سنتی در رشته‌های مختلف گروه پزشکی و دامپزشکی

۱۱ـ استفاده از کم عارضه‌ترین روش‌ها در درمان‌های گیاهی و طب سنتی؛

ماده ۵: اهداف، راهبردها و اقدامات

با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد دو حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی و همچنین طب سنتی، اهداف، راهبردها و اقدامات این حوزه‌ها به¬صورت مجزا و به¬تفکیک به‌شرح ذیل است:

۵ـ۱ حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های گیاهی

مصوبه سند علمی گیاهان دارویی و طب سنتی منتشر شد
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

 طب سنتی در فراز و نشیب
چند سالی است که مسئولان به فکر روزآمد شدن طب سنتی افتاده‌اند؛ اما به هزینه سنگین تولید داروهای گیاهی مشکلی بود که باید رفع می‌کردند؛ به همین دلیل به فکر قرار دادن این داروها در فهرست داروها مشمول بیمه افتادند. در همین زمینه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی ایران از بیمه شدن 70 تا 80 داروی گیاهی خبر داد و این در حالی است که بهارستان‌نشینان از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی می‌کنند.

«محمد حسن عصاره» یکی دیگر از مشکلات را استاندارد نبودن این داروها عنوان می‌کند و می‌گوید: ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی ایران در تلاش است تا استاندارد اجباری داروها و عرقیات به زودی اجرایی شود.

وی در گفت‌وگو با «حمایت» خاطرنشان می‌کند: ایران توانایی سرمایه‌گذاری برای داروهای گیاهی را دارد به طوری که می‌توان آنها را به سمت صادرات سوق داد و برای صادرات می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

 نشست رؤسا و معاونین آموزشی دانشکده های طب سنتی
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی نشست رؤسا و معاونین آموزشی دانشکده های طب سنتی با حضور دکتر محققی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر شمس اردکانی ریاست دانشکده طب سنتی؛ رؤسا و معاونین آموزشی دانشکده های طب سنتی شهیدبهشتی، شاهد، شیراز، تبریز، اصفهان، مازندران، یزد و کرمان؛ روز سه شنبه مورخ 19/10/91 به میزبانی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل حکمت سرای طب سنتی برگزار گردید.

  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

سوء استفاده از طب سنتی
این روزها تبلیغات عجیبی در باره درمان برخی بیماری‌های دشوارعلاج می‌شود؛ به‌طوری که برخی سودجویان از این دانش سوءاستفاده کرده و پول‌های کلان به جیب می‌زنند. در باره این موضوع با دکتر ناصر رضایی‌پور، متخصص طب سنتی ایران، به گفت‌وگو پرداختیم.
اخیراً در چند سایت، برخی از متخصصان طب سنتی در خصوص روش‌هایی برای از بین بردن سرطان تبلیغ می‌کنند. نظر شما به عنوان متخصص طب سنتی در این خصوص چیست؟

ابتدا باید دید این «متخصصان» چه کسانی هستند و مدرک تخصصشان را از کدام مرجع دانشگاهی گرفته‌اند! طب سنتی ایران، یک تخصص پزشکی است که در حال حاضر جایگاه PhD دارد و نمی‌توان به راحتی به هر کسی که ادعای تخصص و کارشناسی در طب سنتی ایران دارد، لقب «متخصص» داد؛ چرا که این واژه، با خود اعتبار دانشی و دانشگاهی به همراه می‌آورد.
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ


نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان
به گزارش خبرنگار طبیب خراسان : در اولین کارگروه طب سنتی و اسلامی خراسان شمالی که با حضور 26 نفر از اعضای انجمن طب سنتی و موسسه حجامت در خراسان شمالی برگزار شد ،در پایان در یک برنامه انتخاباتی با حضور 2 کاندیدای پذیرش مسئولیت نمایندگی موسسه حجامت در استان خراسان شمالی (1-خانم دکتر سیده سیمین جان نثار تعداد 8 رای و 2- دکتر قدرت الله نامدارپور تعداد 16 رای) آقای دکتر قدرت الله نامدارپور بعنوان نماینده منتخب از این استان برگزیده شده.
قابل ذکر است به دنبال انتخاب آقای دکتر نامدارپور توسط اعضاء موسسه حجامت بعنوان نماینده خود ،از طرف آقای دکتر جوادی حکم نمایندگی ایشان ابلاغ گردید.





  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ
برو به صفحه  [1] 2 3 4 5 6

[-] كليات مباحث