تاريخ مشاوره : يکشنبه 17/11/1389
تاريخ پاسخ : يکشنبه 17/11/1389
تحصيلات : ليسانس
سن : 22
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام آیا این مطلب درسته؟تایید میکنید؟؟ آب معمولی شیر را منجمد وسپس آن را از یخچال خارج كرده و اجازه دهید تا دوباره ذوب شود به اندازه ای كه درون ظرف فقط قطعه یخی به حجم یك تخم مرغ باقی بماند. این قطعه یخ تمام ناخالصی های آب را ازجمله موادی كه سلول های بدن را از بین می برد, به خود جذب می كند. با خارج كردن این قطعه یخ یك لیوان آب سبك به دست می آید كه مفیدترین نوشیدنی دنیا است و همچنین در طولانی كردن عمر انسان نیز موثراست. حتما جواب بدهید.ممنون ممنون
پاسخ : باتشکرازمشاوره:دوست گرامی مطلب فوق بصورت یک فرضیه هست ، که یک نفر ادعا کرده نه نظر علمی هست و نه تجربی.
حفظ سلامتی و درمان با خوردنی ها و آشامیدنی های مناسب از اهمیت خاص برخوردار هستند. بسیاری از اصول ضروری برای زندگانی مانند تغییرات فصلی درجه حرارت و محیط روانی خارج از اراده و خواست ما می باشد، ولی مصرف غذا کاملا قابل برنامه ریزی است. غذا ماده خام تولید چهار خلط می باشد، بنابراین کیفیت و کمیت غذای مصرفی اثر مستقیم بر روی کیفیت و کمیت اخلاط تولید شده دارا می باشد.
اگرچه بیشتر بیماریها به علت عدم توجه مردم به تغذیه صحیح می باشد، متأسفانه در آموزش آن کوتاهی می شود و نقش کلیدی در این رابطه به عامل عفونی و مهاجم داده می شود. آموزش تغذیه صحیح یک ابزار مهم سلامتی است که پزشک می تواند بیماران خود را با آن مسلح نماید. این روش براحتی قابل آموزش است و برای عامه مردم قابل درک می باشد و از نظر اجرائی با مشکل خاصی مواجه نیست.
از آنجا که مصرف خوراکیها و آشامیدنیها می تواند براحتی تحت کنترل قرار گیرد، فرد می تواند به مقدار قابل توجهی کنترل اخلاط تولید شده و متعاقب آن میزان سلامتی خود را برعهده گیرد.
انواع آب ها :
آب راکد ، آب جاری ، آب باران ، آب یخها وبرفهای ذوب شده ، آب چشمه ها ، آب چاهها ، آب دریاها ، آب قنات ، آب گودالها و برکه ها .
صفات آب طبق متون طب سنتی :
خفت (سبکی) وسنگینی ، لطافت ، کدورت وصفا ، سرعت نفوذ و انحدار ، تقویت هاضمه .مزه
-هر آبی که صفات نیکوی فوق را بیشتر داشته باشد از همه بهتر است وآن آب باران است .وبعد از آن آب جاری نهرها .
بنابراین مطالب فوق صحیح نیست.