سودا | خلط سودا چیست ؟!
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 21
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


سودا | خلط سودا چیست ؟!
آیا «سودا» بد است؟
=============
دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
دانشگاه علوم پزشکی تهران
برپایۀ دیدگاه حکیمان و پزشکان کهن در یونان و ایران و سرزمینهای اسلامی، از هر غذایی که می خوریم چهار نوع فرآورده در کبد قابل تولید است. این فرآورده ها در چند وجه با هم متفاوت اند که می توان آنها را در وجوه زیر جستجو کرد:

1. تفاوت در قوام آنها (غلظت و رقت) و دیگر ویژگی های ظاهری مانند رنگ، بو ، و مزۀ آنها
2. تفاوت در عملکردها و اثرات اختصاصی آنها بر روی بدن شامل اثرات کیفیتی و مزاجی، و اثرات مربوط به تولید ساختارها و بافتهای بدنی

حکما این چهار نوع فرآورده را «خلط» نامیده اند و به نامهای «دم (خون)، بلغم، صفرا، و سودا» معرفی کرده اند که در زبان انگلیسی به نامهای Blood, Phlegm,Yellow bile, Black bile موسوم شده اند.
از همۀ غذاها همۀ این چهار خلط پدید می آید، زیرا در ترکیب همۀ غذاها اجزای آبی، خاکی، هوایی، و آتشی وجود دارند و این اجزاء پس از شکسته شدن غذاها در هضم معدی و کبدی، در ترکیبی دوباره با هم به پیدایش اخلاط می انجامند.
نکته این است که چون غذاها در ترکیب اجزای عنصری با هم یکسان نیستند، خلطهای حاصل از آنها نیز با هم یکسان نیست. بنابراین از بعضی غذاها خلط خون بیشتری می تواند تولید شود و از برخی دیگر بلغم یا صفرا یا سودای بیشتری قابل تولید است.

نکته این است که یک بدن سالم در حالت اعتدال به همۀ این اخلاط نیازمند است زیرا اعضای مفرد بدن (مانند عصب، غضروف، گوشت، چربی، استخوان...) از این اخلاط ساخته می شوند و هریک در ترکیب خود به مقادیر متفاوتی از این اخلاط نیازمند هستند.
به رای حکما، گوشت عمدتاً از خلط دم ساخته می شود و از آن تغذیه می کند، و استخوان عمدتاً از خلط سودا بهره می گیرد. بنابراین همان قدر که خلط دم برای حفظ بافت گوشت ضروری است، خلط سودا هم برای حفظ استخوان و ساختارهای دیگری مانند دندان، وتر، رباط، و دیوارۀ سلولها ضروری است.

گاه به شوخی در کلاسها می گویم که اگر سودا در کار نبود ما جزو نرم تنان بودیم و بر زمین می لغزیدیم...

خلط سودا در زیست ما مهم و ضروری است، ولی نوشتارها و گفتارهای ناقص و شتابزدۀ برخی شیفتگان ناآگاه و بیسواد - که این روزها فراوان اند- آن را نزد مردم، به صورت یک مادۀ تباه و بیماری زا نشان داده است.

تندرستان

    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news4654.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث