تاريخ مشاوره : چهارشنبه 3/1/1390
تاريخ پاسخ : جمعه 5/1/1390
تحصيلات : فوق ديپلم
سن : 21
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : با سلام
اینجانب به غذاهایی از قبیل گردو - خرما - دارچین و به طور کلی غذاهای گرم حساسیت داشته و به عنوان مثال حتی با مصرف یک عدد خرما مخصوصا خرما خشک دهانم جوش می زند (آن هم به تعداد زیاد) و همچنین دچار تشنگی و خشکی دهان شده و علاقه زیادی به مصرف آب خنک دارم.
هنگامی که دهانم جوش می زند با مصرف غذا هایی مثل انار ترش - تمر هندی - رب انار - آلوچه به شدت عرق می کنم در حدی
که عرق از صورتم جاری می شود و جوش دهانم خوب می شود.
اخیرا با وجود اینکه از غذا های گرم اجتناب می کنم و لی دهانم دایما جوش می زند و هر چه از غذاهای سرد استفاده می کنم با اینحال بسیار دیر خوب می شود.
می خواستم بدانم برای رفع مشکل فوق چکار کنم؟
و مشکل دیگر این است که پاهای من به سرما حساسیت زیادی دارد و به طور طبیعی سردتر از حالت طبیعی است و اگر سرمای خارجی بر آن اثر کند است باعث خستگی و درد مفاصل زانویم می شود.
پاسخ : باتبریک سال نو و تشکرازمشاوره: دوست گرامی با توجه به مطالب ارائه شده احتمالا مزاج شما گرم و خشک است با افزایش غیر طبیعی سودا در اندامتان، اما توصیه میشود برای شناخت بهتر مزاجتان به سایت طبیب خراسان (TABIB-KHORASAN.COM) مراجعه کنید. رعایت موارد زیر پیشنهاد میشود
1-اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه بر اساس مزاج
2- مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهار نصفه
3-عناب روزی 7 عدد میل شود
4-میوه تمرهندی روزی 1 عدد
5-حجامت عام و ساقین و چانه بعد از اصلاه مزاج
6-پرهیز از مصرف زیاد گرمیانه ها