در مورد فواید حنا برایم توضیح دهید؟
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 11
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

تاريخ مشاوره : جمعه 8/11/1389
تاريخ پاسخ : جمعه 8/11/1389
تحصيلات : فوق ديپلم
سن : 23
گروه : طب سنتی اسلامی


سوال : در مورد فواید حنا برایم توضیح دهید؟ آیا درست است که حنا روند سفید شدن مو راسرعت می بخشد.آیا استفاده از آن برای جوانان (مو) خوب است؟ امکان دارد طرز تهیه چند شوینده گیاهی مو و بدن را نیز بفرمایید؟ استفاده از روشور را برای پوست صورت صحیح میدانید؟
پاسخ : درمورد حنا و خواصش
حنا به گفته حكمای طب سنتی ایران گیاهی سرد و خشك و هم گرم و خشك است. از نظر خواص نیز ایرانیان آن را مفید می‌دانند. این گیاه برای بیماری‌های سر و چشم و دهان نافع است. ضماد برگ آن با برگ گردو برای سردرد توصیه شده است.از گذشته‌های دور تا امروز حنا یكی از مهم‌ترین و قابل توجه‌ترین گیاهان زینتی و دارویی برای ما ایرانی‌ها بوده است.
این گیاه حتی جایگاه خاصی در آداب و رسوم ما دارد. بسیاری از خانم‌ها، به‌خصوص خانم‌هایی كه در كشورهای آسیایی زندگی می‌كنند از حنا به عنوان گیاهی برای زیبایی‌شان استفاده می‌كنند.نقش و نگارهای ظریف با خطوط منحنی كه بر روی دست و پا به وسیله حنا كشیده می‌شود نشانه علاقه آنها به این گیاه است.ما نیز در فرهنگ ایرانی خودمان به‌خوبی به یاد داریم كه در گذشته‌ای نه‌چندان دور زنان از حنا به عنوان تقویت‌كننده مو و ناخن استفاده می‌كردند اما بد نیست بدانیم كه این گیاه رنگی خواص بسیاری دارد؛ بیش از آنكه ما فكرش را می‌كردیم و یا از زبان مادربزرگ‌هایمان شنیده باشیم.

در هندوچین از برگ‌های آن برای معالجه جذام، یرقان و شوره سر استفاده می‌شود.دم‌كرده برگ‌های حنا را مانند چای به خانم‌های باردار هنگام زایمان می‌دهند، جوشانده ریشه آن مدر است و برای نرم كردن سینه و برونشیت نیز بسیار مفید است.در شبه‌جزیره مالایا از له كرده برگ‌های تازه آن به صورت ضماد در موارد سوزش پا كه منشا بیماری بری بری و كمبود ویتامین B است استفاده می‌كنند.این گیاه برای بیماری‌های پوستی بسیار مفید است. جوش، كورك و زخم‌های كهنه و رماتیسم را می‌توان به‌راحتی با حنا درمان كرد.از جوشانده برگ‌های حنا به صورت قرقره كردن برای رفع پیله دندان استفاده می‌شود. این گیاه برای كاهش درد معده بعد از زایمان و همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می‌شود.ریشه خشك شده و له شده حنا می‌تواند آرامش بخش ناراحتی‌های چشمی باشد.

در اندونزی از خمیر برگ‌های له شده آن برای معالجه عفونت چركی ناخن‌ها استفاده می‌شود و از میوه نارس آن مرهمی درست می‌كنند كه برای رفع خارش مفید است.در فیلیپین هم روغن و مرهمی از برگ‌های این گیاه درست می‌كنند كه برای التیام زخم و ضرب‌خوردگی و رفع خون‌مردگی به كار می‌رود.اما آنهایی كه همواره از چاق بودن رنج می‌برند نیز بد نیست از دم‌كرده برگ حنا مانند چای بنوشند تا از اضافه وزن آنها كاسته شود. برگ‌های له شده آن را اگر با روغن زیتون برروی سر بمالید می‌توانید شاهد رشد موهای خود زودتر از آنچه فكر می‌كردید باشید.خوردن دو گرم آن و یا خوردن آب خیس كرده 50 گرم حنا برای یرقان، بیماری طهال، سنگ كلیه، مثانه و سختی ادرار بسیار مفید است.برای رویانیدن ناخن نیز سفارش می‌شود. در مدارك طبی اطبای معروف ایران آمده كه روغن گل حنا كه آن را دهن الفاعیه می نامند و مانند گل سرخ تهیه می‌شود برای روشنی و درخشانی رنگ چهره بسیار مفید واقع شده است. حنا علاوه بر زینت‌دهنده بودنش می‌تواند درمان بخش هم باشد.
استفاده از رنگ طبیعی حنا برای هیچ کسی زیانی ندارد.

درختچه این گیاه گرمسیری در مراكش، مصر، تونس، الجزایر و در آسیا در هند، ایران و دیگر مناطق گرمسیر آسیا می‌روید.كرمان و سیستان و بلوچستان هم استان‌هایی در ایران هستند كه در آنها درختچه حنا به وفور یافت می‌شود. معمولاً در هر سال 3-2 مرتبه در طول سال یعنی از اواسط تابستان تا اول پاییز برداشت این گیاه انجام می‌شود و گرد برگ‌های خشك شده‌اش به بازار می‌آید.گل‌های حنا خواب‌آور عمیق هستند كه از تركیبات آن در داروها استفاده می‌شود.

جواب سئوال دوم:برگ سدر داراى تانن و استرول هاى گیاهى و همچنین ساپونین است كه عامل كف كنندگى آن به شمار مى رود. از برگ سدر به عنوان شست وشوى موى سر و بدن استفاده مى شود، همچنین به عنوان ضدعفونى كننده و ضدقارچ مصرف موضعى دارد. مقدار لازم از پودر برگ به صورت خیسانده در آب براى شست وشوى موضعى استفاده مى شود. در طب گذشته از سدر جهت بهبود زخم ها و شست وشو موى سر و بدن استفاده مى شده است. برگ سدر علاوه بر داشتن خاصیت شست وشودهنده موى سر و بدن داراى خاصیت پایین آورنده قندخون نیز هست. از فرآورده هاى موجود در بازار مى توان به افشره سدر، پودر سدر خالص، شامپو و صابون سدر اشاره كرد.

جواب سئوال سوم:روشور اگر ادرای مواد صحیح باشد کمک میکند که چرک بدن بهتر تمیز بشود اما مواظب باشید مواد زبر نداشته باشد تا پوست شما خراشیده نشود.


    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news470.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث