تاريخ مشاوره : دوشنبه 1/12/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 3/12/1390
تحصيلات : نا مشخص
سن : 27
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : باسلام و خسته نباشید
مادر من 53 سال سن دارد و دچار بیماری دیابت است چربی و فشار خونشون هم بالاست و بعضی مواقع فشارخونشون به 19 می رسه مدتی بود که می گفتند سمت چپشون گزگز می کنه ولی حالا شدیدا سمت راستشون درد می کنه مخصوصا اگه بی تحرک تو خونه بمونند ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید
پاسخ : با تشکرازمشاوره :کاربرگرامی بیماری قند خون ،معمولا براثراستفاده نکردن غذاهای طبیعی و مصرف شیرینیجات مصنوعی(شیمیایی)بخصوص که حرارت کبد از اندازه بیشترباشد بوجود می آید. شخص احساس تشنگی بیشتر کرده و به تکرر ادرار مبتلا میشود، احساس حرارت و داغی در کف پا مینماید و اگر مرض شدت یابد، بینایی او ضعیف میشود
دیابتیها در معرض آسیبهایی مانند حملات قلبی و مشکلات کلیوی و نابینایی و ناشنوایی و نشانگان پاهای سوزان هستند و این امر بعلت افزایش قند خون بعد از صرف غذا و چسبیدن این قندها به یاختهها و تبدیل آن به مادهای مضر به نام سوربیتول صورت میپذیرد. پزشکان بهوسیله انجام آزمایشی بنام هموگلوبین A1C و اندازه گیری میزان قند چسبیده به سلولها به میزان آسیبهای عصبی وارد شده پی میبرند.
مرض قند و پرهیز غذایی
بسیاری از افرادی که بعد از سن ۴۰ سالگی دچار دیابت میگردند با رعایت یک رژیم غذایی مشتمل بر مصرف سبزیجات, غلات کامل, حبوبات و ماهی ومحدود کردن شدید فراوردههای شیرینی پزی و شکر و محدود کردن دریافت گوشت، مرغ و تخم مرغ میتوانند حال خود را بهبود بخشند. بسیاری از کسانی که دچار دیابت شدهاند انسولین مصرف میکنند آنها توانایی کافی برای پاسخ دادن به انسولین را ندارند و این امر به علت وزن بالا و مصرف زیاد قندهای تصفیه شده از سوی آنهاست. اولین دستور برای برطرف کردن این حالت استفاده از دانههای کامل به جای فرآوردههای شیرینی و نان پزی است. این امر علاوه بر اینکه به شما احساس خوبی میدهد کمک خواهد کرد تا کمتر بخورید و همچنین باعث محدود کردن دریافت مهمترین منبع دریافت چربیها خواهد گردید.
بسیاری از اصول ضروری برای زندگانی مانند تغییرات فصلی درجه حرارت و محیط روانی خارج از اراده و خواست ما می باشد، ولی مصرف غذا کاملا قابل برنامه ریزی است. غذا ماده خام تولید چهار خلط می باشد، بنابراین کیفیت و کمیت غذای مصرفی اثر مستقیم بر روی کیفیت و کمیت اخلاط تولید شده دارا می باشد.
اگرچه بیشتر بیماریها به علت عدم توجه مردم به تغذیه صحیح می باشد، متأسفانه در آموزش آن کوتاهی می شود و در طب کلاسیک نقش کلیدی در این رابطه به عامل عفونی و مهاجم داده می شود. آموزش تغذیه صحیح یک ابزار مهم سلامتی است که پزشک می تواند بیماران خود را با آن مسلح نماید. این روش براحتی قابل آموزش است و برای عامه مردم قابل درک می باشد و از نظر اجرائی با مشکل خاصی مواجه نیست.
از آنجا که مصرف خوراکیها و آشامیدنیها می تواند براحتی تحت کنترل قرار گیرد، فرد می تواند به مقدار قابل توجهی کنترل اخلاط تولید شده و متعاقب آن میزان سلامتی خود را برعهده گیرد. برای آشنایی بیشتر با مطالب توصیه میشود به سایت طبیب خراسان (http://tabib-khorasan.com)مراجعه شود.
ضمنا انجام حجامت تحت نظر پزشک ضروری هست.
موفق باشید