تاريخ مشاوره : سه شنبه 13/2/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 14/2/1390
تحصيلات : فوق ليسانس
سن : 48
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : در مورد درمان لک صورت که به صورت پراکنده در صورت ایجاد میشه ...لطفا راهنمایی بفرمایید...انواع ماسکها یا ترکیباتی که میتوان درست کرد
پاسخ : باتشکرازمشاوره:دوست گرامی پوست یک عضو مهم در حفظ سلامتی و نشاندان مشکلات بدن است در اصل زبان بدن میباشد ،و عوارض پوستی بمعنی وجود مشکلات درونی است و تنها مشکل پوستی نیست. حتما اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه انجام شود.
موارد زیر پیشنهاد میشود:
برای درمان كك و مك موارد زیر تحت نظر یک پزشک ماهر بر حسب اولویت انجام میشود.
- مصرف آب هویچ خوراكی روزی یک لیوان میل شود و موضعی (بصورت ماسک )
- نمك اول آخر غذا تناول شود به اندازه
- حجامت عام و حجامت سر بر حسب تجویز پزشک در زمان مناسب
- سركه انگبین روزی 2 لیوان میل شود(ترکیب عرق نعناء(2واحد)+سرکه(1واحد)+آب(1واحد) 10دقیقه جوشانده شود و با 4 واحد عسل تکیب شود میشود :سکنجبین) چندقاشق در یک لیوان ریخته و میل شود
- عرق كاسنی ناشتا یک استکان میل شود
- دمکرده اسطوخدوس شبی یک لیوان میل شود روی موضع گذاشته شود نیم ساعت شبها
- ماسك زیتون و عسل
- دمکرده رازیانه+ عسل خوراكی روزی یک لیوان(زنها)
- سوپ جو هفته ای 2 بار
- روغن حیوانی خوراكی و ماساژ به صورت
- انجیر و زیتون شبی 7 عدد
- سیاهدانه و سركه (خوراكی)
- حجاكت گرم كتف و كبد درصورت نیاز
- حجامت كبد در صورت نیاز
- زالوی پشت گوش درصورت نیاز
- روغن بادام تلخ (14 شب خوراكی)
- روغن حیوانی + سیاهدانه (خوراكی)
- اسفند خوراكی (40 شب) یک قاشق چایخوری با آب میل شود.
- روغن زیتون + آب انگور سیاه + عسل ( بصورت كرم صورت)
-ژل آلوئه ورا موضعی
- عسل + قسط (بصورت ماسك)
- نمك + آویشن (خوراكی)
تمامی موارد فوق بر حسب نیاز قابل استفاده است نه همه موارد ، وموادغذای که مضر است و کک ومک میدهد:
غذاهایی كه اجتماعشان با همدیگر ممنوع است
ماست و ترب
شیر برنج و سویق: كه باعث قولنج و حدوث نفخ در بدن میشود.
انار و حلیم (هریسه) به علت اینكه انار باعث غلیظ شدن حلیم و در نتیجه باعث انسداد (گرفتگی) در عروق شعریه میشود.
سركه و حلیم
خربزه و عسل: احتمال سنكوب شدن و سایر امراض میشو.
خربزه و مویز
كلهی گوسفند و انگور: به علت تشدید لزوجیت و بلغمیت كلهی گوسفند.
خربزه و انبه
خوردن اغذیه گرم و سرد با هم
خوردن غذاهایی كه دارای طبیعت سرد هستند با همدیگر
خورد غذاهایی كه دارای طبیعت گرم هستند با همدیگر
خوردن غذاهای نفاخ به همراه اغذیه نفاخ
خوردن بعضی از غذاها بر روی غذای قبلی (ممنوع است)
خوردن سركه بعد از برنج
خوردن اغذیه نفاخ بر روی غذاهای نفاخ خورده شده قبلی
خوردن اغذیه لزجه بر روی غذاهای لزج خورده شده قبلی
خوردن اغذیه قابضه بر روی غذای قابض خورده شده قبلی
خوردن اغذیه لطیفه مثل مخاهی و شیر و هنداونه بر روی اغذیه غلیظه
خوردن اغذیه غلیظه بر روی غذاهای غلیظ خورده شده قبلی
آشامیدن آب سرد بعد از غذاهای گرم
آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوهها، مخصوصا میوه های سرد (مانند: خربزه و هندوانه) كه بسیار مضر بوده و باعث تولید سم در بدن میشود.
آشامیدن آب گرم بعد از غذای شور
آشامیدن آب سرد بعد از استحمام
آشامیدن آب سرد بعد از ورزش و ریاضت و حركات عنیفه
اشامیدن آب سرد هنگامیكه معده خالی باشد (مثلا ناشتا)
آشامیدن آب سرد و بلافاصله خوابیدن
آشامیدن آب بلافاصله پس از صرف غذا خصوصا در سردمزاجان
آشامیدن آب در حین غذا خوردن
آشامیدن آب سرد بدون توقف كه احتمال دارد امراض متعددی رخ بدهد از آن جمله:
اگر سردی آن به قلب برسد، به علت انطفا حرارت غریزیه احتمال سكته خواهد بود.
اگر به كبد برسد، موجب بیماری استسقا(آسیت) خواهد بود.
اگر سردی آن به مغز برسد، موجب استرخا و سسستی اعصاب خواهد بو.
اگر سردی آن به آلات تنفسی و صوتی برسد، باعث اختلال در دستگاههای مذكور خواهد شد.
آشامیدن آب بعد از خوردن ادویه مسهله (اسهال آور)
آشامیدن آب بعد از خوردن اغذیه شیرین
آشامیدن آب بعد از خوردن اغذیه ترش
خوردن ترشی بعد از شیرینی
خوردن خربزه و هندوانه بر روی آبگوشت و گوشتها، كه موجب ثقل و حدوث امراض میشود.
آشامیدن آب سرد بعد از غذا و بعد از شیرینیها، كه مضر به دندانها و باعث افتادن زودرس آنها میشود.