تاريخ مشاوره : سه شنبه 1/5/1392
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 16/5/1392
تحصيلات : ليسانس
سن : 24
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : با سلام و قبولی طاعات
مزاج صفراوی دارم میخاستم بدونم شربت سکجبینو تو خونه چجوری تهیه کنم ؟و نحوه و مقدار مصرفش در زمستان و تابستان؟
با تشکر
پاسخ : شما بهتر است سکنجبین را با شکر تهیه کنید.
سرکه انگور طبیعی یک لیوان
عرق نعناع یک لیوان
آب یک لیوان
این مواد را با هم بجوشانید تا تقریباً نصف آن بخار شود سپس دو لیوان عسل یا شکر یا نبات به آن اضافه کنید تا به قوام آید و در صورت لزوم کف مواد در حال جوش را بردارید. پس از خنک شدن شربت را در ظرف شیشه ای خشک ریخته و در هنگام مصرف مقداری از آن را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید.
مقدار مصرف در تابستان بیشتر از زمستان است. بسته به شدت عطش