سرد مزاجيد يا گرم مزاج؟ تاثير مزاج در شخصيت افراد در آيينه طب سنتي
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 28
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


سرد مزاجيد يا گرم مزاج؟ تاثير مزاج در شخصيت افراد در آيينه طب سنتي
عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي تهران گفت: اگر شخصيت افراد را بر اساس مزاج‌ها تنظيم کرده و زندگي با فهم مزاج‌ها همراه باشد، نتايج بسيار خوبي را به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، دکتر حميدالله افراسيابيان در چهارمين همايش طب اسلامي و سنتي که در اروميه برگزار شد، اظهار کرد: طب سنتي، طب بسيار عميق و عظيمي بوده که در آن شناخت انسان‌ها براساس طبيعت يا مزاج آنان صورت مي پذيرد.

وي به عوامل استقبال مردم از طب سنتي اشاره کرد و افزود: داروهاي استفاده شده در طب سنتي عوارض بسيار کمتري نسبت به داروهاي شيميايي داشته و دسترسي به آنان بسيار راحت‌تر است و عامل ديگر استقبال مردم از اين طب اين است که مردم اعتماد خود را نسبت به تئوري هاي طب جديد از دست داده‌اند.
اين مدرس طب سنتي به عناصر تشکيل دهنده بدن انسان اشاره کرد وگفت: در طب نوين بدن انسان از 105 تا  106 عنصر تشکيل شده است اما در طب سنتي بدن انسان و کل کاينات از چهار ماده اصلي آب (سرد و تر)، باد (گرم و تر)، آتش(گرم و خشک) و خاک (سرد و خشک) تشکيل يافته است که اگر رابطه و تنظيم اين عناصر به هم بخورد، سبب ايجاد بيماريهاي مختلف در افراد خواهد شد.

اين دکتري علوم پزشکي، ويژگي‌هاي طبايع چهارگانه بدن را برشمرد و تصريح کرد: برخي افراد داراي طبع بهاري يا دموي (گرم و تر) بوده و حجم خون در آنها بالاست، با اشتها غذا مي‌خورند، چاق و درشت اندامند و چهره‌اي قرمز رنگ دارند.

وي افزود: دموي‌ها به لحاظ شخصيتي بسيار دوست داشتني، مهربان، اجتماعي و برون گرا هستند، داراي حرکاتي سريع و بسيار اجتماعي‌اند؛ اين افراد قدرت جنسي بالا و هميشگي داشته و بيشتر از ديگر افراد مستعد ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي و سکته‌هاي مغزي هستند و بايد از غذاهايي با طبع لطيف براي کاهش غلظت خون خود استفاده کنند.

وي ادامه داد: دموي‌ها مي‌توانند در رشته‌هاي هنر و پزشکي بسيار موفق باشند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه به ويژگي افراد صفراوي مزاج يا تابستاني اشاره کرد و گفت: صفراوي‌ها (گرم و خشک) عصبي و کم خواب هستند و دير چاق مي‌شوند، معده شان هضم بسيار خوبي دارد و داراي استخوان بندي واضح، هوش بالا و سرعت عمل زيادي هستند؛ اين افراد برون گرا و اجتماعي بوده و علي رغم رشد سريع موها افراد کم مويي هستند.

وي افزود: تابستاني‌ها چون داراي بدن گرمي هستند از عوارضي چون خشکي دهان رنج مي برند.

عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي خصوصيات افراد سوداوي مزاج را نيز برشمرد و گفت: کساني که داراي طبع پاييزي (سرد و خشک) بوده، لاغر اندام و پرمويند و حرکاتي کند و بافت عضلاني کمي دارند، آنان خوشخواب بوده اما اشتهاي چنداني ندارند و زود سير مي‌شوند. سوداوي‌ها شخصيتي بسيار حساس، دقيق، منظم، قضاوت‌گر و زود رنج دارند.

وي در ادامه به ويژگي بلغمي‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: افراد زمستاني يا بلغمي به علت سرد و تر بودن طبع داراي چربي زيادي در بدن بوده و مستعد چاقي هستند، آنان داراي پوستي سفيد، حرکاتي کند و از لحاظ روحي و رواني تمايل به تنهايي دارند. بلغمي‌ها در جمع افرادي آرام و ملايم هستند. تمايلات جنسي چنداني ندارند. اين افراد در رشته هاي تاريخ، جامعه شناسي و روانشناسي مي‌توانند موفق باشند.

افسردگي و بي خوابي نتيجه غلبه بلغم است

وي همچنين افزود: بيماري‌هاي شايعي مانند ام اس، افسردگي و بي خوابي، ضعف اعصاب، آرتروز، درد معده و غيره، نتيجه غلبه بلغم بوده و با استفاده از مواد غذايي با طبع گرم و خارج شدن سردي، به تدريج مي‌توان بر اين بيماريها غلبه کرد.

دکتر افراسيابيان به عوامل شش گانه موثر در بروز بيماري‌ها و سلامتي از ديدگاه طب سنتي و اسلامي اشاره کرد و گفت: به طور کلي در طب سنتي، شش عامل که به سبک زندگي معروف هستند در سلامتي و بيماري افراد موثر است.

وي با بيان اينکه استفاده از غذا و نوشيدنيهاي سالم عامل مهمي در سلامتي افراد است، خاطرنشان كرد: اگر افراد سوداوي از غذاهايي با طبع سرد استفاده زيادي کنند، دچار غم و غصه شده و اگر افراد افسرده‌اي باشند، بيماري آنان تشديد خواهد شد.

وي ادامه داد: اگر اين افراد از ترکيب سرکه و عسل و نوشيدني‌هاي سالم استفاده کنند، اثر خوبي بر کبد خود بر جاي خواهند گذاشت.

اضطراب و غم و غصه بيماري‌هاي سردي هستند

اين دکتراي علوم پزشکي به حالات روحي و رواني و تاثير آن در سلامتي اشاره و اذعان کرد: اضطراب و غم و غصه بيماري‌هاي سردي هستند و اگر به طور مداوم اين حالات تکرار شود، نيروي دفاعي بدن تضعيف شده و فرد ممکن است به بيماري سرطان مبتلا شود.

افراسيابيان به اهميت آب و هواي سالم اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: هواي پاکيزه نقش مهمي در سلامتي افراد بر عهده داشته و اگر هواي تنفسي حاوي سرب باشد روي قند خون تاثير گذاشته و ضريب هوشي افراد را پائين مي آورد.

وي با اشاره به اهميت تحرک در سلامتي گفت: از نظر طب سنتي زندگي يعني گرما و رطوبت و اگر در طي روز حداقل بيست دقيقه وقت خود را به ورزش اختصاص دهيم گرما و نشاط ايجاد مي‌شود ولي اگر اکثر اوقات را پشت ميز بگذرانيم سردي غلبه مي‌کند و کسل و چاق خواهيم شد.

اين عضو هيئت علمي دانشگاه به اهميت دفع و احتباس را اشاره كرد و گفت: دفع مواد زائد بدن بسيار مهم بوده و مدت طبيعي آن يک ساعت پس از غذاست و اگر اين مواد به موقع از بدن دفع نشود فرد دچار يبوست شده که مادر تمام بيماري‌هاست.

وي با بيان اينکه ميزان خواب و بيداري نيز در سلامتي افراد موثر بوده و در افراد مختلف با توجه به مزاجها متغير است، افزود: افراد دموي مزاج به علت رطوبت مغز روزانه 7 يا 8 ساعت مي‌خوابند ولي بالعکس سوداوي‌ها به جهت خشکي مغز (مانند افراد مسن) کم خواب و دچار اختلالاتي درخواب هستند.

    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news2518.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث