تاريخ مشاوره : چهارشنبه 17/1/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 17/1/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 26
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام تفاوتی در آجیل شور وخام هست؟مثلا پسته وبادام خام یا شور؟کدام بهتراست؟در مورد سویا که به صورت آجیل با طعمهای مختلف موجود میباشد چه نظری دارید؟ باتشکر
پاسخ : با تشکرازمشاوره: کاربرگرامی اجیل خام تازم معمولا دارای رطوبت بیشتر و کهنه رطوبت کمنر دارد و اگر شور شود گرمای بیشتری پیدا میکند لذا با توجه به میل و نیاز هرکس بر اساس طبع خوردنیها را انتخاب میکند اگر کسی آجیل با طبه گرم بخواهد نوع شور مصرف میکند و اگر آجیل سرد بخواهد نوع خام و اگر آجیل علاوه بر سردی کمی مرطوب باشد نوع خام و تازم یا نارستر مصرف میشود.