عرق سکنجبین گرم است یا سرد ؟
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 37
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

تاريخ مشاوره : شنبه 13/1/1390
تاريخ پاسخ : شنبه 13/1/1390
تحصيلات : نا مشخص
سن : 19
گروه : طب سنتی اسلامی


سوال : سلام خسته نباشید عرق سکنجبین گرم است یا سرد ؟ و خوردن آن قبل و بعد از غذا چگونه باید باشد ؟
بعد از کدام غذا ها نمی توان خورد ؟
پاسخ : باتبریک سال نو و تشکرازمشاوره: کار بر گرامی در سکنجبین یا سرکه انگبین ساده معمولا موارد زیر وجود دارد : 1-عرق نعنا 2- سرکه 3-آب 4-عسل یا شکر، که هر کدام دارای یک مزاج با درجه خاص و همچنین داری خواص منحصر بفردی هستند ، که عسل و نعنا گرم هستند و سرکه و آب سرد و در نتیجه با توجه به وجود مقدار هرکدام از موارد یاد شده سردی یا گرمی سکنجبین فرق میکند.

سکنجبین معرب سکنگبین(سرکه انگبین) است و به لغت رومی او را اکسومیلی گویند و به فارسی عسل ترشی است زیراعسل را به لغت رومی میلن گویند و اکسو چیزی ترش باشد،و به سریانی خالاد دبسا گویند.

یا میتوان گفت سركنگبین(سركه انگبین)شربتی كه از سركه و شكر درست میكنند. بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف می شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار می رود ممکن است با سرکه ،تمرهندی،آب نارنج،آب اترج،لیموترش،سیب ترش،گلابی ترش و یا به ترش تهیه شودو از نظر شیرینی ممکن با عسل،دوشاب انگور وشیره خرما و غیره شیرین گردد و در هر یک از موارد و ترکیب های فوق با نسبت های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می شود.

مثلا اگر سرکه و عسل مساوی گرفته شوند نوشابه ای مایل به سردی بدست می آید که برای تقویت کبد ومعده و انواع تبها و رفع تشنگی مفید است ،درمورد مزاجهای معتدل ممکن است مقدار عسل دو برابر سرکه یا بیشتر باشد،تانوشابه معتدلی حاصل شود.واگر در نظر باشد برای مزاجهای گرم تهیه شود سرکه آن بیشتر و اگر برای مزاجهای سرد باشد عسل آن خیلی بیشتر در نظر گرفته میشود .

و همچنین درمورد بیماریهای مختلفی که در نظر هست با سکنجبین درمان شوندبسته به نوع بیماری ، سکنجبین با تخم گیاهان سرد و یا تخم گیاهان گرم درست میشود.
و اگر از مواد دیگری هم در این ترکیب استفاده شود سکنجبینی با خواص دلخواه تهیه میشود، و در مورد مصرف سکنجبین بهتر است 2 ساعت قبل یا بعد غذا خورده شود.
    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news976.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث