تاريخ مشاوره : شنبه 16/11/1389
تاريخ پاسخ : سه شنبه 19/11/1389
تحصيلات : ليسانس
سن : 48
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام برای داشتن اعصاب آرام ودر امان ماندن از افکار پریشان ونگرانی چه کنیم؟ ممنون وتشکر از سایت خوبتون
پاسخ : باتشکرازمشاوره : پرهیز از اشتغالات بی مورد ذهنی ، ذکر اذکار روزانه روزی 100 مرتبه رعایت تغذیه بر اساس مزاج و نرمش روزانه مستمر و استفاده از دمنوشهای متناسب.
1-چای گل گاوزبان و سنبلطیب:
گل گاوزبان (4 قاشق مرباخوری) به اضافهی سنبل طیب (9 قاشق مرباخوری) و 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و مقداری نبات
خواص: گاوزبان طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خوابآور، سردردهای عصبی، دردهای كلیوی، ضد سودا و صفرا، سنبل طیب طبیعت گرم، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع،تقویت قوهباء
2-چای به لیمو و زیرفون:
به لیمو (1 قاشق مرباخوری) به اضافهی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیك، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم، خواب آور در شب، ضد میگرن، آرام بخش، ضد طپش قلب، ضد سردرد، تقویت حافظه، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورندهی فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهندهی كلیه.
3-چای بادرنجبویه و زیرفون:
(1 قاشق مرباخوری) به اضافهی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برندهی قوی فشار خون، مقوی
قلب و اعصاب، خونساز، تقویتكنندهی سلولهای مغزی، فوقالعاده آرام بخش است، (گیاه مورد علاقهی حضر علی (ع)) مقوی مغز، ضد صدای گوش،
خوابآور، نشاطآور، ضد بیماریهای كلیه، ضد خوابهای وحشتناك، ضد بوی دهان.
4-چای بابونه:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشك. آرام بخش اعصاب، معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتها آور، ضد بلغم و صفرا، شستشو دهندهی بسیار قوی كلیهها.
5-چای به لیمو:
(1 قاشق غذا خوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، خواب آور در شب، آرام بخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده، ضد آسم.
6-چای دارچین:
(چند عدد آسیاب نشده) در یك قوری ( 2 لیوان آبسرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، محرك اعصاب، شستشو دهندهی كلیه، دفع رطوبت اضافی بدن، مفرح، تقویت قوه باء، مسكن پادردهای رطوبتی، اشتهاآور، ضد دلهره، ضد بوی بد دهان، تقویت كبد و معده (تاثیر آن تا 15 سال در بدن میماند)
7-چای زنجبیل:
(1 قاشق مرباخوری كوبیده) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، بالا برندهی فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و سودا، خون ساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسكن، مقوی قوای رئیسهبدن.
8-چای گل میوه نسترن:
(15 عدد) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل، پایین آورندهی فشار خون، ضد قند خون، ضد ورم و درد كلیه، شستشو دهندهی كلیه، سرشار از ویتامین ث ضد سرما خوردگی، مقوی معده، ضد اسهال.
9- چای زیرفون:
( 1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، مصرف زیاد پایین آورندهی فشار خون، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها، ضد میگرنهای مزمن، ضد بیخوابی، ضد سردرد، بیماریهای ریوی، زكام، ضد غلظت خون، استفراغ، ضد رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیك. (برای خانمهای باردار ممنوع است).
10- چای آویشن:
( 1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، بالا برندهی فشار خون، تقویت اعصاب، رفع كولیتهای مزمن، شستشودهندهی كلیه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد زكام و سرفه و آسم، اشتهاآور، ضد غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه، تقویت بینایی.