تاريخ مشاوره : شنبه 8/7/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 10/7/1391
تحصيلات : فوق ديپلم
سن : 25
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : من خانمی باردار هستم که اواسط ماه هشتم بارداری راسپری میکنم میخواستم در مورد مصرف کندر در دوران بارداری راهنماییم کنید آیا واسه من الان دیگه دیر نشده؟این کندر همون کندریه که دود میکنن و خوشبوست یا فرق میکنه؟کندر خوب چه ویژگیهایی داره واز کجا باید تهیه کرد؟ چقدر باید مصرف کرد؟چگونه باید مصرف کرد؟و......
پاسخ : باتشکرازمشاوره:صَمغ کُندُر که از گیاه کندر گرفته میشود به عنوان خوشبو کننده استفاده میشود. صمغ کندر را معمولاً با اسفنددانه میسوزانند، و برای برخی نیازهای درمانی هم بصورت آدامس جویده میشود.
برای استخراج صمغ کندر، به پوسته درخت کندر ضربهای میزنند و به صمغ برونچکیده اجازه خشک شدن میدهند. این کار را دو یا سه بار در سال انجام میدهند و آخرین چکیدهگیری معمولاً صمغ خوشبوتری تولید میکند زیرا مواد ترپن، سسکوئیترپن و دیترپن در آن بیشتر است.
کیفیت بهتر یک صمغ کندر را میتوان به آسانی از روی شفافیت آن تشخیص داد. بهترین صمغ کندر جهان از عمان میآید و پس از آن یمن و سومالی نیز در این زمینه شهرت دارند.
از منظر طب سنتی
بیشتر عالمان طب سنتی از کندر به عنوان ماده ای موثر در افزایش هوش و تقویت حافظه نام می برند و از جمله معتقدند که اگر مادران آن را در دوران بارداری ، مصرف کنند ، موجب افزایش هوش و توانایی یادگیری و تقویت حافظه در فرزندان می شود .کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
کاربر گرامی در ماه هشتم هم استفاده جویدنی کندر مفید فایده است.شما میتوانید برای دو هفته روزی یک نخود کندر را در دهان گذاشته و بعد از نرم شدن آن مانند آدامس برای 15تا 20 دقیق بجوید.
موفق باشید