تاريخ مشاوره : جمعه 14/11/1390
تاريخ پاسخ : شنبه 15/11/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 22
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام 1-برای پختن غذا چه روغنی مصرف کنیم؟ 2-موقع استحمام كردن باید از چه شامپو و صابونی استفاده كرد؟ 3-من چگونه می توانم مزاج خودم را شناسایی كنم؟
پاسخ : با تشکرازمشاوره : کاربر گرامی اولا ما باید مزاج و طبع خود را بشناسیم و اگر خودمان این اطلاعات و تجربه را نداریم از پزشك متخصص طب سنتی کمک بگیریم ، ثانیا بر حسب این طبع و مزاج، غذا، پوشاك، شغل و بسیاری از ملزومات زندگی و معیشتی خود را بر گزینیم. برای آشنایی بیشتر و بهتر با مبحث مزاج به سایت طبیب خراسان(http://www.tabib-khorasan.com)بخش مزاج شناسی مراجعه کنید.
انتخاب صابون و شامپو میتواند با توجه به سن و جنس و فصل برای هرکس با توجه به نوع شوینده فرق کند،
آنچه كه باید میل كنید
1- روغن حیوانی 2- ماءالشعیر و دوغ 3- كرهی حیوانی (طبیعی) 4- خرما و كشمش به جای قند5- عسل و نبات به جای شكر 6- گوشت گوسفند و ماهی 7- نان سبوسدار (سنگك و نان جو) 8- میوه و سبزی تازه، سیر و پیاز خام 9- زیتون و روغن زیتون همراه غذا و سالاد 10- خاكشیر و گلاب و عسل (هر چه بیشتر) 11- شیر سرد و آلوی خیس كرده قبل از خواب 12- نان و پنیر و گردو (شبها) یك شب در میان 13- سماق همراه با غذاها 14- انار و رب انار همراه تمام غذاها 15- عناب (جوشاندنی) 16- آب زرشك روزی 2 لیوان 17- كاهو و سكنجبین 18- شیرهی انگور 19- سیاه دانه (نصف قاشق چای خوری بجوید، همراه با یك قاشق عسل یا مابین غذا میل كنید) صبح و شب 20- سركه و آب غورهی طبیعی (خانگی) همراه تمام غذاها 21- لیمو ترش تازه همراه غذاها 22- لبنیات طبیعی
موفق باشید