تاريخ مشاوره : پنج شنبه 8/2/1390
تاريخ پاسخ : شنبه 10/2/1390
تحصيلات : نا مشخص
سن : 18
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : با سلام
بنده دانشجو هستم وشدیدا اهل مطالعه ودرس.به نظر شما چه داروهایی مناسب است برای ارامش روح وروان که کمک به درس خواندن هم بکند؟
لطفا در صورت امکان در رابطه ی با ارامش بیشتر توضیح دهید.
با تشکر
پاسخ : با تشکرازمشاوره : دوست گرامی انسان بخاط تفاوت ماهوی و وجودی با بقیه حیوانات زندگی متفاوتی هم دارد ، انسان وجودش دارای طیفی از روح و روان و ذهن و جسم است، و هر مکتب درمانی با توجه به شناختش از این ابعاد وجودی دارای برد درمان متفاوتی هم میشود.
برای حفظ سلامتی خود که هدف طب هم هست لازم است یک سری دستورات در زندگی مراعات شود ، که مادر و رکن اصلی سلامتی و درمان تنظیم تغذیه های هشتگانه با توجه به نیازهای گوناگون بشر است. بوجود نیامدن هر نوع دردی هم منوط به رعایت این تغذیه در تمای مراحل زندگی است
طب تغذیه
ارکان طب تغذیه سنتی ایران
1. غذای پنداری
2. غذای بویائی
3. غذای دیداری
4. غذای شنیداری
5. غذای انس
6. غذای جذبی
7. غذای جنسی
8. غذای معدی
طب تغذیه تاكید بر شناخت رمزهای وحدت انسان و طبیعت دارد لذا از تمامی وجوهات و نعمات الهی طبیعت بعنوان ماده غذایی استفاده میكند تا قدرت شفابخشی خود را بروز دهد. در واقع آمیزش و تلاقی انرژی آب – هوا – خاك و آفتاب كه الگوی غذایی خرد تغذیه است با صدای سبزینه گیاهان سنتی و بومی و رایحه عطر آمیز گلها – انرژی بی پایان آب – نواهای گوش نواز طبیعت و سروش غیب روح نواز و تلوّن رنگها – و حركات زیبای گلها و بوته ها و نسیم و در هم آمیخته و اصول طب تغذیه در ژرفای طب سنتی ایرانی را تشكیل داده است.
موارد زیر توصیه میشود
1-مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهار نصفه باشد
2-پرهیز از خوردن سردیجات
3-حجامت عام در فصل بهار
4-چای بادرنجبویه و زیرفون:
(1 قاشق مرباخوری) به اضافهی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برندهی قوی فشار خون، مقوی
قلب و اعصاب، خونساز، تقویتكنندهی سلولهای مغزی، فوقالعاده آرام بخش است، (گیاه مورد علاقهی حضر علی (ع)) مقوی مغز، ضد صدای گوش،
خوابآور، نشاطآور، ضد بیماریهای كلیه، ضد خوابهای وحشتناك، ضد بوی دهان.