سلامتکده هاي طب سنتي
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 65
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


سلامتکده هاي طب سنتي
سلامتکده هاي طب سنتي در قالب طرح وزارت بهداشت براي گسترش خدمات طب سنتي در حوزه پيشگيري، درمان و آموزش اصول زندگي سالم وارد مرحله عملياتي شده است و براساس برنامه ريزي ها، اين مراکز به تدريج در سراسر کشور راه اندازي مي شود. در اين مراکز که توسط دانش آموختگان دانشکده هاي طب سنتي، اداره مي شود، طيف وسيعي از خدمات طب قديم شامل حجامت، ماساژدرماني و اعمال يداوي، مشاوره طب سنتي و ساير خدمات باليني طب سنتي ارائه مي شود که در واقع در برگيرنده پکيج کاملي از خدمات درماني طب سنتي است.دکتر حاجي آخوندي مشاور وزير بهداشت در امور طب سنتي و گياهان دارويي با اعلام اين مطلب به خراسان گفت: سلامتکده هاي طب سنتي با هدف احياي طب سنتي و ارائه خدمات درماني به بيماران راه اندازي مي شود. در اين سلامتکده ها يا درمانگاه هاي طب سنتي چگونگي حفظ سلامت با بهره گيري از اصول طب سنتي به مردم آموزش داده مي شود و به کمک شيوه هاي درماني سنتي بيماران تحت درمان قرار مي گيرند. وي اضافه کرد: سلامتکده هاي طب سنتي به نوعي کلينيک ها و درمانگاه هاي طب سنتي هستند که در مرحله نخست در دانشگاه علوم پزشکي تهران، دانشگاه شاهد، بيمارستان امام خميني(ره)، بيمارستان شهيدمصطفي خميني، بيمارستان بقية ا...(عج) راه اندازي شده است. وي در ادامه با اشاره به تدوين آيين نامه طبابت طب سنتي خاطرنشان کرد: با تدوين اين آيين نامه و صدور مجوز ارائه خدمات طب سنتي، ضوابط، چارچوب ها و مقررات ارائه خدمات طب سنتي مشخص شده است.وي با بيان اين که اين سلامتکده ها مي توانند از مزاياي قانوني که مراکز درماني طب جديد از آن برخوردارند نيز بهره مند شوند، تصريح کرد: در حال حاضر ۱۰ مورد از درمانگاه هاي طب سنتي در تهران راه اندازي شده است.

خدمات ارائه شده در سلامتکده هاي طب سنتي

وي با اشاره به شاخه هاي مختلف ارائه خدمات درماني در درمانگاه هاي طب سنتي گفت: خدماتي که در درمانگاه هاي طب سنتي ارائه مي شود، همان خدماتي است که در طب قديم به بيماران ارائه مي شد که از جمله آن ها مي توان به حجامت، ماساژ و اعمال يداوي، مشاوره طب سنتي و ساير خدمات باليني طب سنتي اشاره کرد که در واقع پکيج کاملي از خدمات درماني طب سنتي را شامل مي شود. به گفته مشاور وزير در امور طب سنتي، تمام داروهاي سنتي توليد شده در کشور در داروخانه هاي سلامتکده هاي طب سنتي موجود و در دسترس مردم است.وي با بيان اين که در حال حاضر ۲۰۰ دانشجو در رشته هاي طب سنتي و داروسازي سنتي در کشور در حال تحصيل هستند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه طب سنتي در حال حاضر در کشور به رسميت شناخته شده و در شهرهاي مختلف کشور دانشکده هاي طب سنتي راه اندازي شده است که با کمک دانشگاه علوم پزشکي تهران در حال ارائه خدمات آموزشي به دانشجويان هستند.عضو کميسيون فام (فرهنگ، آداب و ميراث پزشکي) وزارت بهداشت نيز به خراسان گفت: در سلامتکده تخصصي طب سنتي، چگونگي داشتن زندگي سالم و سبک زندگي مناسب به افراد آموزش داده مي شود. دکتر محمدرضا فرتوک زاده اظهار داشت: بخش بزرگي از فعاليت سلامتکده هاي تخصصي طب سنتي در زمينه آموزش يک زندگي سالم است. در اين سلامتکده ها، نگاه پزشک به بيمار اين نيست که در حال حاضر فرد مراجعه کننده به عنوان مثال سرما خورده است و تنها بايد دارويي براي قطع سرفه هاي وي تجويز شود و پس از آن بيمار برود و بيمار بعدي به اتاق پزشک بيايد، بلکه در سلامتکده تخصصي طب سنتي بايد بررسي کرد فرد در چه شرايطي زندگي مي کند، زمان خوابيدن و بيدار شدن وي چه ساعتي است، غذا و داروي او چيست، کار و مشکلاتش چيست و با توجه به اين مسائل، يک سبک زندگي مناسب براي وي تنظيم مي  شود که مواردي همچون تغذيه، ورزش، رفت و آمد، مسائل خانوادگي و مسائل روحي و رواني را در برمي گيرد. معاون آموزشي دانشکده طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي تهران با تاکيد بر اين که در سلامتکده طب سنتي به تمام ابعاد زندگي يک فرد اعم از مسائل روحي و رواني، جسمي، تغذيه اي و خانوادگي توجه مي شود، ضمن اين که بيماري فعلي وي نيز مداوا مي شود، تصريح کرد: در اين سلامتکده ها علاوه بر اين که علت بيماري از بين برده مي شود، از ابتلاي فرد به بيماري هاي ديگر نيز پيشگيري مي شود.

سلامتکده ها در کنار دانشکده هاي طب سنتي فعال مي شود

وي افزود: سلامتکده هاي تخصصي طب سنتي زير نظر وزارت بهداشت فعاليت مي کنند و در هر شهري که داراي دانشکده طب سنتي باشد، اين سلامتکده ها نيز در کنار دانشکده فعال مي شود. فرتوک زاده درباره نحوه ارائه خدمات در سلامتکده تخصصي طب سنتي گفت: هنگامي که بيماري به اين مراکز مراجعه مي کند به شکل يک واحد خانواده اي به وي نگاه مي شود بنابراين علاوه بر وي، از اطرافيانش هم شرح حال گرفته مي شود. اين شرح حال شامل نحوه زندگي، نحوه تغذيه، مسائل و مشکلات جانبي است و مسائل جسمي و مسائل روحي هم مورد پرسش قرار مي گيرد و تلاش مي شود ضمن مداواي بيمار، برنامه يک زندگي مناسب نيز براي فرد تنظيم شود. سپس برايش پرونده اي تشکيل و اين موضوع ها در ماه ها و سال هاي آينده پيگيري مي شود. اين سبک زندگي مناسب ابعاد مختلف در زمينه کار، زندگي، خواب، بيداري، ورزشي، تغذيه اي، مسائل رواني، اضطراب و استرس، افسردگي و در تمام مسائلي را که فرد با آن ها مواجه است، در برمي گيرد.معاون مرکز فرهنگ، آداب و ميراث پزشکي در وزارت بهداشت نيز به خراسان گفت: خدماتي که سلامتکده ها ارائه مي دهند درمان بيماري ها براساس ديدگاه طب سنتي است.

اين عضو هيئت علمي دانشکده پزشکي دانشگاه تهران با بيان اين که نمي توان از طب سنتي در مواردي همچون اورژانس و يا جراحي انتظاري داشت، گفت: در حال حاضر به عنوان مثال در سلامتکده دانشگاه تهران، درمانگاه هاي بيماري هاي زنان، بيماري هاي گوارشي و بيماري هاي پوستي فعال است و خود مردم انتخاب مي کنند که براي درمان بيماري هاي خود به اين درمانگاه ها مراجعه کنند. دکتر محمدباقر مينايي درباره برنامه هاي وزارت بهداشت براي راه اندازي سلامتکده هاي طب سنتي در ساير شهرها اظهار داشت: براي راه اندازي اين سلامتکده ها ابتدا بايد نيروي انساني متخصص تربيت کنيم، هنگامي که اين نيروها به عنوان متخصص طب سنتي تربيت شدند، مي توان اين نيروها را به شهرها اعزام و سلامتکده ها را در شهرها راه اندازي کرد.

دکتر مينايي با بيان اين که در حال حاضر دانشجوياني که در دانشکده هاي طب سنتي تحصيل کرده اند در حال دانش آموختگي هستند، گفت: برنامه وزارت بهداشت، راه اندازي سلامتکده طب سنتي در دانشگاه هاي تيپ يک است. محمدرضا شمس اردکاني مشاور وزير بهداشت نيز در اين باره به ايرنا گفت: در سلامتکده ها چگونگي حفظ سلامت به مردم آموزش داده مي شود و در صورتي که فردي سلامت خود را از دست داده باشد به کمک شيوه هاي درماني سنتي، مي توان سلامت را به وي بازگرداند. به گفته وي، در حال حاضر ۲۰۰ نفر دانشجو در رشته هاي طب سنتي و داروسازي سنتي در کشور تحصيل مي کنند.

 



    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news3765.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث