تاريخ مشاوره : يکشنبه 14/1/1390
تاريخ پاسخ : يکشنبه 14/1/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 26
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : باسلام وتبریك سال جدید آیا ظروف استیل مورد تائید درطب سنتی است؟بهترین ظروف برای استفاده در پخت وپز كدامند؟ باتشكر
پاسخ : با تشکر از مشاوره : ظروف استیل تقریبا بی خاصیت و بی ضرر هستند مثل پیرکس و چینی و برای هرنوع پخت و پزی بعضی از ظروف مناسبتر هستند.
- برای سرخ کردن ظروف چدنی بهترند و برای ابگوشته ظروف سنگی مناسب هستند و برای پخت پلو ظروف مسی قلع اندود. و بعضی ظروف مثل الوینیوم و تفلون مضر هستند.
-ظروف مسی (برخی خواص ظروف مسی = ضد سرطان، ضد افسردگی، انرژیزا، تقویت كنندهی سیستم ایمنی و دفاعی بدن، تنظیمكنندهی ترشح هورمونهای بدن، ضد عفونی كردن آب و غذا و ...)
-ظروف آلومینیوم و تفلون سبب كمخونی، سرطانزایی، اختلال حافظه و ضعف اعصاب میشوند و ضررهای دیگری نیز دارند ( پلوپز برقی و دیگ زودپز نیز ضرر دارند)