تاريخ مشاوره : شنبه 16/11/1389
تاريخ پاسخ : دوشنبه 18/11/1389
تحصيلات : ليسانس
سن : 32
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام مصرف کدام نان بهتر است؟شما چه نانی را توصیه میفرمایید. آیا روغنهای نباتی جامد ومایع را تایید میفرمایید؟ با کمال تشکر
پاسخ : باتشکرازمشاوره:« فلینظر الانسان الی طعامه ـ عبس24»
همانطورکه میدانید دین ما و طب ما در زمینه تغذیه تاکیدات زیادی دارند، که بجاست و در مکتب طبی ما درمان ابتدا از اصلاح تغذیه آغاز میشود ، زیرا دردرمان بیماریها ، تخلیه روده و تصفیه مزاج ازاهم امور است. (طبق توصیه پیشینیان ونتایج مشهود درمعالجات انجام گرفته) وچون یبوست واختلال گوارش یا خود موجب بیماری میشود ویا شریك و یار آن خواهد بود. لذا درمان بیمار را با اصلاح تغذیه آغاز می كنیم.
درمورد نان نانهای گوناگونی داریم ، که در هر منطقه بر اساس شرایط جغرافیایی و مزاجیشان رسم شده است ، در مجموع نانهای سبوسدار با توجه به مطالب بال بهترند،مثل نان سنگک
نان سنگك: به فارسی خبزالمله است.
نان بكسمات: به فارسی خبزالكعك است.
نان روغنی: خبزالقطایف است.
نان سبوسدار: خشكار است.
نان بی سبوس: خبزالحواریست.
نان كسمه: خبزالطّابون است.
نان ساجی: خبزالطّابق است.
نان كماج: خبزالفرنی است.
در مورد روغنهای نباتی با توجه به زندگی شهری و صنعتی ،از مصرف این روغنها تا میتوانیم کم کنیم بهتر است ، و استفاده از روغنهای طبیعی و حیوانی بیشتر توصیه میشود.