لطفا نوع دمنوشها را بنویسید
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 15
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

تاريخ مشاوره : يکشنبه 5/10/1389
تاريخ پاسخ : يکشنبه 5/10/1389
تحصيلات : نا مشخص
سن : 36
گروه : طب سنتی اسلامی


سوال : لطفا نوع دمنوشها را بنویسید
پاسخ : باتشکر مجدد از مشاوره: انواع چای‌های سنتی ایران

1-چای گل گاوزبان و سنبل‌طیب:
گل گاوزبان (4 قاشق مرباخوری) به اضافه‌ی سنبل طیب (9 قاشق مرباخوری) و 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و مقداری نبات
خواص: گاوزبان طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خواب‌آور، سردردهای عصبی، دردهای كلیوی، ضد سودا و صفرا، سنبل طیب طبیعت گرم، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع،‌تقویت قوه‌باء
2-چای به لیمو و زیرفون: 
به لیمو (1 قاشق مرباخوری) به اضافه‌ی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیك، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم، خواب آور در شب، ضد میگرن، آرام بخش، ضد طپش قلب، ضد سردرد، تقویت حافظه، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورنده‌ی فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده‌ی كلیه.

3-چای بادرنجبویه و زیرفون:
(1 قاشق مرباخوری) به اضافه‌ی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده‌ی قوی فشار خون، مقوی
قلب و اعصاب، خون‌ساز، تقویت‌كننده‌ی سلولهای مغزی، فوق‌العاده آرام بخش است، (گیاه مورد علاقه‌ی حضر علی (ع)) مقوی مغز، ضد صدای گوش،
خواب‌آور، نشاط‌آور، ضد بیماریهای كلیه، ضد خوابهای وحشتناك، ضد بوی دهان.

4-چای بابونه:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشك. آرام بخش اعصاب، معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتها آور، ضد بلغم و صفرا، شستشو دهنده‌ی بسیار قوی كلیه‌ها.

5-چای به لیمو:
(1 قاشق غذا خوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، خواب آور در شب، آرام بخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده، ضد آسم.

6-چای دارچین:
(چند عدد آسیاب نشده) در یك قوری ( 2 لیوان آبسرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، محرك اعصاب، شستشو دهنده‌ی كلیه، دفع رطوبت اضافی بدن، مفرح، تقویت قوه باء، مسكن پادردهای رطوبتی، اشتهاآور، ضد دلهره، ضد بوی بد دهان، تقویت كبد و معده (تاثیر آن تا 15 سال در بدن می‌ماند)

7-چای زنجبیل:
(1 قاشق مرباخوری كوبیده) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، بالا برنده‌ی فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و سودا، خون ساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسكن، مقوی قوای رئیسه‌بدن.

8-چای گل میوه نسترن:
(15 عدد) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل، پایین آورنده‌ی فشار خون، ضد قند خون، ضد ورم و درد كلیه، شستشو دهنده‌ی كلیه، سرشار از ویتامین ث ضد سرما خوردگی، مقوی معده، ضد اسهال.

9- چای زیرفون:
( 1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، مصرف زیاد پایین آورنده‌ی فشار خون، ضد ناراحتی‌های عصبی و تشنج‌ها، ضد میگرنهای مزمن، ضد بی‌خوابی، ضد سردرد، بیماریهای ریوی، زكام، ضد غلظت خون، استفراغ، ضد رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیك. (برای خانمهای باردار ممنوع است).

10- چای آویشن:
( 1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، بالا برنده‌ی فشار خون، تقویت اعصاب، رفع كولیت‌های مزمن، شستشو‌دهنده‌ی كلیه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد زكام و سرفه و آسم، اشتهاآور، ضد غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه، تقویت بینایی.

11- چای اكلیل كوهی:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل و گرم، گیاه معجزه‌گر، مقوی اعصاب، شستشو دهنده‌ی كلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت بدن، زكام، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و كمر، ضد سنگ كیسه صفرا.

12- چای گزنه:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات
خواص: طبیعت گرم و خشك، ضد قند، غلظت خون، ضد چربی، ضد سنگ كیسه‌ی صفرا، ضد سرطان، ضد امراض كلیه، شستشو دهنده‌ی كلیه، ضد خونریزی، زیاد كننده شیر مادر، رفع خستگی، ضد ریزش مو.

13- چای مرزنجوش:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، آرام بخش اعصاب، بهترین داروی میگرن كهنه و درد شقیقه و سردردها، ضد نفخ معده، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضره، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، خواب آور، اشتهاآور

14- چای استخودوس:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك آرام بخش اعصاب، تقویت كننده‌ی سلولهای مغز، ضد میگرن، ضد زكام و آسم و برونشیت، مسكن، درمان رماتیسم، شستشو دهنده‌ی كلیه، ضد اگزما (كاربرد در اكثر بیماریها دارد).

15- چای فلوس:
(1 قاشق غذاخوری مغز فلوس) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت معتدل پایین آورنده‌ی فشار خون، ضد برفك دهان، ملین، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوست‌های مزمن، ضد تورم امعاء و احشاء.

16- چای زعفران:
(1 قاشق مرباخوری كوبیده) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، مفرح، مقوی قلب، محرك قوای مغزی، نشاط آور، خنده‌آور، ضد كرم خوردگی دندان، شستشودهنده‌ی كلیه، مقوی معده، ضد سرفه، ضد حساسیت، خلط آور.

17- چای نعناع:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبوكننده‌ی دهان، آرام‌كننده‌ی روده‌ها، رفع خستگی، رفع ناراحتیهای كیسه‌ی صفرا، رفع ناراحتی‌های ریوی، تنگی نفس و آسم، ضد سرفه.


18- چای پونه:
خواص: طبیعت گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبوكننده‌ی دهان، آرام كننده‌ی روده‌ها، رفع ناراحتی‌های ریوی و آسم و تنگی نفس، ضد سرفه، ضد ناراحتیهای كیسه‌ی صفرا، رفع خستگی.

19- چای چلتوك‌ برنج:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

20- چای گلپر:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت گرم و خشك، تقویت كننده‌ی عالی حافظه، ضد صرع قوی، ضد فراموشی، ضد انواع اسهال، تقویت قوه باء، ضد تنبلی معده، ضد جوش و دمل، اشتهاآور، كمك به هضم غذا.

21- چای زیره سیاه:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.
خواص: طبیعت بسیار گرم، بالا برنده‌ی فشار خون، سوزاننده چربی اضافی، تصفیه خون، مقوی قلب و عروق، شستشو دهنده‌ی كلیه، ضد چاقی، ضد زردی پوست، زیاد كننده شیر مادر، ضد نفخ معده، مقوی معده، مقوی معده، رفع ناراحتیهای روده.

22- چای بادرنجبویه:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات
خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالابرنده‌ی قوی فشار خون، مقوی قلب و اعصاب، خونساز، تقویت كننده‌ی سلولهای مغزی، فوق‌العاده آرام‌بخش است. (گیاه مورد علاقه‌ی حضرت علی (ع)) مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماریهای كلیه، ضد خوابهای وحشتناك، ضد بوی بد دهان.

23- چای بهارنارنج:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات
خواص: طبیعت گرم، آرام بخش، تقویت كننده‌ی قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور، ضد سردردهای عصبی، اشتهاآور.

24- چای هوفاریقون:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات
خواص: طبیعت گرم و خشك، مقوی اعصاب، مقوی قلب، دافع اخلاط فاسده.
25- چای كوهی:
(1 قاشق غذاخوری) در یك قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات
خواص: طبیعت گرم، ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب، آرام بخش، ضد اگزمای پوستی.


طرز تهیه چای سنتی ایرانی

بعد از مخلوط كردن مواد فوق روی حرارت كم قرار دهید تا به نقطه‌ی جوش برسد. سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم (كتری یا سماور) قرار داده 15 دقیقه دم بكشد صاف دنموده و مصرف كنید.
1- هر چه بیشتر دم بكشد، بهتر است.
2- بعد از دم كشیدن به مدت طولانی (چند روز) قابل مصرف است.
3- كتری یا قوری بایستی مسی یا رویی باشد.


    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news387.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث