برای كاهش دردهای پیش از قاعدگی چه درمانی موثر است
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 7
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


مشاور :
دکتر جوادي
تاريخ مشاوره : سه شنبه 2/8/1391
تاريخ پاسخ : يکشنبه 7/8/1391
تحصيلات : ليسانس
سن : 34
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : با سلام
میخواستم بدانم برای كاهش دردهای پیش از قاعدگی چه درمانی موثر است وبلند كردن چیز سنگین دردوران قاعدگی چه عوارضی دارد
پاسخ : باتشکرازمشاوره :;کاربر گرامی سندرم پیش از قاعدگی (پی‌ام‌اس یا PMS) (به انگلیسی: Premenstrual Syndrome) یا تنش پیش از قاعدگی (PMT) (به انگلیسی: Premenstrual Tension) مجموعه ای از علایم جسمی، روانی و احساسات مرتیط با چرخۀ قاعدگی در زنان است. و این در حالی است که بیشتر زنان در سن "بچه زایی" (حداکثر تا 85 در صد) نشانه های فیزیکی مرتبط با عملکرد طبیعی تخمک گذاری شامل نفخ کردن یا نرمی پستان (حساسیت به لمس پستان) را تجربه کرده اند. تعاریف پزشکی از PMS به الگویی مداوم از نشانه های فیزیکی وعاطفی(روانی) محدود می شود که تنها در طول فاز لوتئال از چرخۀ قاعدگی، اتفاق می افتد، که از "شدت کافی برای تداخل با برخی از جنبه های زندگی" برخوردار هستند. به طور خاص، نشانه های عاطفی(روانی) برای تشخیص PMS، باید حضور داشته باشد. نشانه های خاص روانی و فیزیکی منتسب به PMS از زنی به زن دیگر متفاوت است، با اینحال الگوی علائم برای هر زن، به طور فردی، قابل پیش بینی است. این نشانه ها در طول ده روز قبل از قاعدگی اتفاق می افتد، و مدت کوتاهی قبل و یا مدت کوتاهی بعد از شروع جریان قاعدگی ناپدید می شود.

تنها درصد کمی از زنان (2 تا 5 %) علائم پیش از قاعدگی بارزی دارند که می توان آن را از ناراحتی عادی مرتبط با قاعدگی زنان سالم جدا کرد. از نظر فرهنگی، مخفف PMS در کشورهای انگلیسی زبان بسیار شناخته شده می باشد و به مشکلات مرتبط با قاعدگی اشاره می کند، و این مخفف بدون توجه به تعریف پزشکی آن، به طور گسترده ای در گفتگوهای محاوره ای و عادی استفاده می شود. در این موارد، علائم به ندرت بدون استفاده از مخفف بیان می شوند، و اشاره به معنی ضمنی آن بیشتر از تعریف بالینی آن مورد توجه است.

اختلال دیسفوریک پیش از قاعدگی (PMDD) حالتی بسیار شدیدتر است که به عنوان یک اختلال روانپزشکی مشابه با افسردگی تک قطبی در نظر گرفته می شود.
[html] نشانه‌ها

تقریبا ۲۰۰ علامت متفاوت مرتبط با PMS است که سه نشانهٔ مهم آن عبارتند از کج خلقی (irritability)، تنش (tension) و اضطراب (dysphoria)(خوشحال نبودن) بیش از 200 نشانۀ متفاوت با PMS همراه شده است، اما سه تا از برجسته ترین نشانه ها عبارتند از: تحریک پذیری، تنش و بی قراری(ناخشنودی).نشانه های عاطفی و غیر اختصاصی مشترک عبارتند از: استرس، اضطراب، مشکل در بخواب رفتن(بی خوابی)، سردرد، خستگی، نوسانات خلقی، افزایش حساسیت عاطفی و تغییر در میل جنسیتعاریف رسمی مطلقا نیازمند به حضور نشانه های عاطفی(emotional) به عنوان شکایت اصلی از PMS می باشند؛ حضور نشانه های فیزیکی مرتبط با چرخۀ قاعدگی عبارتند از: نفخ، دلپیچه، یبوست، تورم یا حساسیت به لمس پستان، آکنه مربوط به چرخه قاعدگی و دردهای مفصلی یا عضلانی .
نشانه های دقیق و شدت آن ها از زنی به زن دیگر و حتی از چرخه ای به چرخه دیگر متفاوت است. بسیاری از زنان مبتلا به نشانگان پیش از قاعدگی تنها تعداد اندکی از نشانه های ممکن را تجربه می کنند که به طور نسبی قابل انتظار می باشد. بر اساس تعاریف مشخص، علائم باید در زمانی طی ده روز بلافاصله قبل از شروع قاعدگی دیده شوند و نباید حداقل یک هفته بین شروع قاعدگی و تخمک گذاری وجود داشته باشند. هرچند که شدت نشانه ها ممکن است تا حدودی متفاوت باشد، بیشتر تعاریف نیازمند این هستند که گروه منحصر به فرد نشانه های یک زن در چرخه های متعدد و پی دی پی وجود داشته باشند.

عوامل خطر

• مصرف کافئین بالا
استرس ممکن است شرایط را تسریع کند.
• افزایش سن
• سابقۀ افسردگی
• سابقۀ خانوادگی
• عوامل رژیم غذایی (سطح پایینی از ویتامین و مواد معدنی به خصوص منزیم، منگز و ویتامین E) و همچنین ویتامین D

سابقۀ خانوادگی اغلب پیش بینی کنندۀ خوبی برای احتمال سندروم قبل از قاعدگی است، مطالعات نشان داده اند که نرخ (concordance) در میان دوقلوهای همسان، دو برابر بیشتر از دوقلوهای غیر همسان(با برادر) است.این بدان معنی است که اگر یک دوقلو دارای PMS است، قل دیگر احتمال بیشتری از حد متوسط برای ابتلا به PMS دارد، و این نشان می دهد که تا حدی علت آن می تواند ژنیتیکی باشد. اگر چه وجود سندرم پیش از قاعدگی در زنان مبتلا به اختلالات خلقی مانند افسردگی و اختلال دوقطبی، [نیازمند منبع] بالا است، با اینحال رابطه‌ی علی آن هنوز ثابت نشده است. همچنین، ویتامین B، به ویژه ویتامین B6، می تواند به PMS کمک کند

تشخیص
هیچ تست آزمایشکاهی یا یافته بالبنی خاصی برای تایید تشخیص PMS وجود ندارد. سه تظاهر اصلی عبارتند از:

شکایت اصلی زن یکی یا بیشتر ازنشانه های عاطفی مرتبط با PMS می باشد(عموما تحریک پذیری، تنش، یا/و ناخشنودی).
نشانه ها به طور قابل پیش بینی در طول فاز لوتئال (پیش از قائدگی) ایچاد شده و به طور قابل پیش بینی در طول فاز فولیکولار (پیش از تخمک گذاری) کاهش می یابند یا از بین می روند.
نشانه ها باید به حدی شدید باشند که زندگی عادی زن را مختل کنند.
برای ایجاد یک الگو، پزشکِ زن(بیمار) ممکن است برای حداقل دو چرخۀ قاعدگی، از او بخواهد تا نشانه ها را بر روی تقویم ثبت کند. این عمل به تشخیص اینکه آیا نشانه ها، واقعا، محدود به زمان پیش از قاعدگی و قابل پیش بینی در محدوده زمان معینی هستند، کمک خواهد کرد. تعدادی وسیله(روش) استاندارد برای توصیف PMS، ایجاد شده است، از جمله تقویم تجارب سندرم پیش از قاعدگی(COPE)، گزارش تاثیرات و شدت قاعدگی در آینده (PRISM)، و مقیاسهای قیاسی دیداری(VAs]. علاوه بر این، شرایط دیگری ممکن است، نشانه هایی که مستثنی شده اند را بهتر توضیح دهد. تعدادی از شرایط پزشکی هستند که در فرآیندی به نام بزرگنمایی قاعدگی، وضع را تشدید می کنند. این شرایط ممکن است بیمار را به این باور برساند که دچار PMS شده است، این اختلال ممکن است با مشکلاتی چون کم خونی، کم کاری تیروئید، اختلالات خوردن و سوء مصرف مواد مخدر همراه باشد.

ممکن است در خارج از فاز لوتئال نیز دیده شوند. وضعیت هایی که ممکن است قبل از قاعدگی برجسته شوند شامل افسردگی و سایر اختلالات خلقی، میگرن، اختلالات تشنجی، خستگی، سندرم روده تحریک پذیر، آسم و آلرژی می باشد. همچنین مشکلات ناشی از سایر جنبه های دستگاه تناسلی ماده باید رد شود که این موارد شامل دیسمنوره (درد هنگام قاعدگی، نه قبل از آن)، اندومتریوز، حالت های مربوط به نزدیک شدن به یائسگی و عوارض جانبی ناشی از قرص های خوراکی جلوگیری از بارداری می باشد.

'علائم سندرم پیش از قاعدگی'

آکنه
کمر درد
شکم پف کرده
تغییر در اشتها، از جمله ولع برای غذاهای خاص
یبوست
گریه جوئی
افسردگی
بالا رفتن ضربان قلب
تحریک پذیر، پر تنش یا اضطراب
احساس خستگی
سردرد
گرگرفتگی
درد مفاصل
نوسانات خلقی
عدم احساس علاقه به روابط جنسی
حساسیت و تورم سینه
مشکل در تمرکز کردن
مشکلات خواب
تورم دست یا پا
گرایش به انزوا و تنها بودن
افزایش وزن
نکاتی در مورد کنترل و بهبود PMS

خوردن کربوهیدرات‌های منسجم (مثل غلات سبوس دار و نانهای سبوسدار، ماکارونی و غلات)، فیبر و پروتئین. کنترل و کاهش مصرف قند و چربی.
اجتناب از نمک برای چند روز آخر قبل از دوره خود برای کاهش نفخ و احتباس مایعات(پف کردن بدلیل تجمع مایعات زیر پوست).
قطع مصرف کافئین برای کمتر کردن احساس تنش، و تحریک پذیری و برای کاهش درد پستان.
قطع مصرف الکل. نوشیدن آن قبل از دوره باعث می‌شود که شما احساس افسردگی بیشتری می‌کنید.
افزایش غذا خوردن تا ۶ وعده غذایی کوچک در روز به جای ۳ وعده بزرگتر.
ورزش‌های هوازی. تا ۳۰ دقیقه، ۴ تا ۶ بار در هفته.
به مقدار کافی بخوابید -- حدود ۸ ساعت در شب.
نگه داشتن یک برنامه منظم از غذا، قبل از خواب و ورزش.
دوری از حوادث استرس زا تا هفته بعد از دوره شما.
* ویتامین‌ها و داروهای خانگی دیگر: ممکن است شما در جای دیگر در باره تاثیر برخی از ویتامین‌ها و مکمل‌های دیگر خوانده باشید، از جمله ویتامین B۶، ویتامین E، منیزیم، منگنز و تریپتوفان، می‌تواند کمک به رفع PMS کند. مطالعات زیادی در مورد این درمان وجود ندارد، و این امکان وجود دارد که این درمانها آسیب بیشتری برسانند. برای مثال، ویتامین B۶ و ویتامین E می‌تواند عوارض جانبی را افزایش دهند.

از سوی دیگر، مصرف قرص‌های کلسیم ممکن است علائم احتباس آب (پف کردن بدلیل تجمع مایعات زیر پوست)، انقباض عضلات و درد پشت را کاهش دهد. حدود ۱،۰۰۰ میلی گرم کلسیم در روز احتمالا نمی‌تواند مضر باشد، به خصوص به دلیل اینکه کلسیم مزایای بسیاری دیگری از قبیل استحکام استخوانها را دارد.

پیشنهاد درمانی با نگاه طب سنتی :اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه تحت نظر یک طبیب با تجربه با انجام حجامتهای سالانه در کنترل و درمان این مشکل خیلی موثر اس

    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news3703.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث