تاريخ مشاوره : پنج شنبه 4/3/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 15/3/1391
تحصيلات : ليسانس
سن : 34
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : با عرض سلام وعرض ادب
با تشکر از شما مشاور محترم در پاسخ سوال با کد 983290منظور از نخوداب چیست ؟ در ضمن نحوه درستکردن چای گل گاو زبان ولیمو عمانی با اب سرد چگونه است؟ با تشکر فراوان
پاسخ : با تشکرازمشاوره : نخود آب یک ترکیب غذایی است که از جوشاندن نخود در آب و با اضافه نمودن کمی پیاز و گوشت بره در ست میشود مانند آبگوشت.
چای گل گاوزبان :
گل گاوزبان (4 قاشق مرباخوری) و 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و مقداری نبات
خواص: گاوزبان طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خوابآور، سردردهای عصبی، دردهای كلیوی، ضد سودا و صفرا،
طرز تهیه چای سنتی ایرانی
بعد از مخلوط كردن مواد فوق روی حرارت كم قرار دهید تا به نقطهی جوش برسد. سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم (كتری یا سماور) قرار داده 15 دقیقه دم بكشد صاف دنموده و مصرف كنید.
1- هر چه بیشتر دم بكشد، بهتر است.
2- بعد از دم كشیدن به مدت طولانی (چند روز) قابل مصرف است.
3- كتری یا قوری بایستی مسی یا رویی باشد.
موفق باشید