تاريخ مشاوره : دوشنبه 8/3/1391
تاريخ پاسخ : دوشنبه 15/3/1391
تحصيلات : ليسانس
سن : 26
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : برای تهیه سنکجبین ایا لازم است عسل سرکه وعرق نعنا را جوشاند یا نیازی به جوشاندن نیست
پاسخ : با تشکرازمشاوره :کاربر گرامی فقط سرکه با عرق نعنا و آب جوشانده میشود و عسل بعداز جوشاندن اضافه میشود .
طرز تهیه شربت سکنجبین بصورت زیر پیشنهاد میشود.
عرق نعنا (2لیوان)+سرکه(1 لیوان)+آب (1 لیوان)= 10دقیقه جوشانده شود+4 لیوان عسل شود=سکنجبین (روزی 5 قاشق در یک لیوان آب (شربت )خنک میل شود)
ضمنا بجای واحد لیوان از واحدهای کوچکتر (استکان)یا بزرگتر هم میتوانید استفاده کنید.
موفق باشید