چجوری پینه های كه بخاطر زیاد نشستن در پا بوجود میاد رو از بین ببریم؟
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 35
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


مشاور :
دکتر جوادي
تاريخ مشاوره : يکشنبه 9/11/1390
تاريخ پاسخ : دوشنبه 10/11/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 22
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام چجوری پینه های كه بخاطر زیاد نشستن در پا بوجود میاد رو از بین ببریم؟
پاسخ : باتشکر از مشاوره :پینه‌ در حقیقت ضخیم‌شدگی‌ یا برجستگی‌ لایه‌های‌ خارجی‌ بدون‌ درد پوست‌ است که‌ در اثر فشار یا تحریک‌ مداوم‌ به‌ وجود می‌آید. پینه‌ می‌تواند در هر نقطه‌ای‌ از بدن‌ به‌ وجود آید، بخصوص‌ دست‌ها، پاها یا زانوها که‌ مرتبا تحت‌ فشار یا تحریک‌ هستند محل شایع برای پینه، کف دست و پا است اما در هر جایی که در فشار و اصطکاک طولانی باشد به وجود می‌آید.

پینه نشانهٔ چیست؟
پینه غلاف دفاعی ساخته شده به‌وسیلهٔ خود پوست در برابر فشار است. این پوسته کار خود را به خوبی انجام می‌دهد. اگر انگشتان یک نوازندهٔ حرفه‌ای گیتار یا کف دست یک ورزشکار ژیمناستیک پینه نمی‌بست، حتماً آسیب می‌دیدند و احتمالاً دچار خونریزی می‌شدند.
همچنین وجود پینه‌ای نازک کف پا کاری حفاظنی در هنگام پابرهنه راه رفتن انجام می‌دهد. اما پینه بستن پا تنها ناشی از فشار نیست. کمی هم تقصیر والدینتان است.
زمینهٔ اصلی ایجاد پینه ارثی است. اگر اعمال حرکتی پا ضعیف باشد، ثابت‌ بودن بر روی زمین ناپایدار است و این اصطکاک مداوم باعث پینه بستن آن می‌شود.
پینه‌هائی مثل پینهٔ پا که سطح وسیعی را می‌گیرند گاهی تحریک می‌شوند، اما به‌ندرت دردناک هستند. پینه کوچک‌تر و عمیق‌تر با لبه‌های مشخص معمولاً دردناک است. این پینه اغلب ناحیه‌ای عمیق و سفید در وسط و ناحیه‌ای پاک به دور خود دارد.

درمان پینه
اگر سال‌ها است پینه دارید و ناراحتتان ایجاد نمی‌کند، کاری به آن نداشته باشید. پینهٔ نازک گسترده بر کف پا مشکلی برای سلامتی نیست. اگر پینه در یک طرف متمرکز است، مخصوصاً اگر دردناک باشد، موضوع فرق می‌کند. در این حالت بدن سعی در محافظت از پوست با ساختن هرچه بیشتر پینه دارد. این چرخه را باید با برداشتن پینه قطع کرد.
سنگ‌ پا بزنید. با سنگ پا می‌توانید پینه را تحت کنترل در آورید. اول پا را بشوئید. سپس ۲۰ دقیقه آن را در یک ظرف آب گرم تمیز با دو قاشق مایع ظرف‌شوئی بگذارید. آنگاه پینه را حدود یک دقیقه با روغن خوراکی بمالید تا کاملاً نرم و مرطوب شود. دست آخر سنگ پا روی آن بکشید تا کنده شود. قبل از اینکه پا آزرده شود سنگ کشیدن را متوقف کنید.ماساژ موضع با روغن کنجد روزی سه مرتبه.
از آن مراقبت کنید. برای کاهش فشار روی ناحیهٔ مستعد پینه، وسط یک نوار پارچه‌ای تمیز را در آورده و چنبره‌ای بزرگ‌تر از اندازهٔ پینه بسازید و آن را دور پینه قرار دهید. وسط آن را با وازلین پر و روی آن را باندپیچی کنید. این کار را با اطلاع و تأئید پزشک خود انجام دهید.
از اسید زدن خودداری کنید. داروهای برداشتن پینه و میخچه حاوی مواد اسیدی هستند که می‌توانند پوست را بسوزانند. مراقب باشید! چون ممکن است عفونت هم ایجاد کنند.
کفش اندازهٔ پا بپوشید. کفش کمی تنگ ایجاد پینه نمی‌کند، اما آن را بدتر می‌کند. هرچه پا بزرگ‌تر می‌شود کفش بزرگ‌تر بپوشید، مخصوصاً در زنانی که بچه‌دار می‌شوند.

وقتی کفش می‌خرید، آن‌را چند ساعت در خانه بپوشید؛ مخصوصاً در زنانی که بچه‌دار می‌شوند. وقتی کفش می‌خرید، آن را چند ساعت در خانه بپوشید؛ اگر پایتان را آزار می‌دهد، آن را عوض کنید.
به پزشک مراجعه کنید. تنها کسی که صلاحیت برداشتن پینه را با وسائل جراحی بردارد پزشک متخصص است. هیچ‌گاه برای برداشتن پینه از تیغ یا قیچی استفاده نکنید، چون عفونت ایجاد کرده یا آن را بدتر می‌کند.
پینهٔ شدید و مزمن نیاز به معاینهٔ پزشکی هر ماهه یا دو ماه یک‌بار دارند. در بسیاری موارد، پزشک با تجویز کفی درون کفش از فشار بدن بر روی پینه می‌کاهد. به‌عنوان آخرین راه علاج، پزشک ممکن است پینه را جراحی کند. اما قبل از آن راه‌های دیگر را امتحان کنید.

موفق باشید
    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news1869.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث