چگونه بنشینیم تا ضرر کمتری به زانوها داشته باشد؟
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 56
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

تاريخ مشاوره : شنبه 14/12/1389
تاريخ پاسخ : سه شنبه 17/12/1389
تحصيلات : دانشجو
سن : 24
گروه : طب سنتی اسلامی


سوال : سلام چگونه بنشینیم تا ضرر کمتری به زانوها داشته باشد؟کلا چه کار کنیم که فشار به زانوان نیاید؟الان که من جوانم وزانوهام سالمه ودرد نمیکنه؛ میخوام از الان رعایت کنم تا به زانو درد مبتلا نشم.دختر 24ساله ممنونم از جناب دکتر جوادی
پاسخ : باتشکرازمشاوره: دوست گرامی برای حفظ سلامتی که هدف طب هم هست لازم است یک سری دستورات در زندگی مراعات شود ، که مادر و رکن اصلی سلامتی و درمان تنظیم تغذیه های هشتگانه با توجه به نیازهای گوناگون بشر است. بوجود نیامدن هر نوع دردی هم منوط به رعایت ایت تغذیه در تمای مراحل زندگی است
طب تغذیه
ارکان طب تغذیه سنتی ایران

1. غذای پنداری
2. غذای بویائی
3. غذای دیداری
4. غذای شنیداری
5. غذای انس
6. غذای جذبی
7. غذای جنسی
8. غذای معدی

طب تغذیه تاكید بر شناخت رمزهای وحدت انسان و طبیعت دارد لذا از تمامی وجوهات و نعمات الهی طبیعت بعنوان ماده غذایی استفاده می‌كند تا قدرت شفابخشی خود را بروز دهد. در واقع آمیزش و تلاقی انرژی آب – هوا – خاك و آفتاب كه الگوی غذایی خرد تغذیه است با صدای سبزینه گیاهان سنتی و بومی و رایحه عطر آمیز گلها – انرژی بی پایان آب – نواهای گوش نواز طبیعت و سروش غیب روح نواز و تلوّن رنگها – و حركات زیبای گلها و بوته ها و نسیم و در هم آمیخته و اصول طب تغذیه در ژرفای طب سنتی ایرانی را تشكیل داده است.

1- تغذیه پنداری
• (تقدم پندار نیك ، بر گفتار نیك و كردار نیك)
• پندار به مفهوم
• الف: وهم و خیال
• ب : توهمی که از مرز خیال گذشته و به واقعیت پیوسته است. در واقع پندار حقیقتی است كه با محک تجربه و علم وارد عرصه واقعیت ما انسان‌ها می‌شود.
• به قول لوئیز هی :‌ ذهن انسان كلید سلامت اوست.

2- غذای بویایی
• استفاده از جوهر (عصاره) تقطیر شده و رقیق گلها که در حفظ تعادل روانی و انبساط روحی نقش مهمی دارند و گروهی از آنان در بیماریهای اعصاب و روان كاربرد درمانی دارند . در آروماتراپی (عطردرمانی) از ماده موثر به شكل ماساژ – حمام و بخور (بویایی) استفاده می شود .
• تاثیر گلاب (بویایی) در كنترل و درمان بیماریهای سوء مزاج سرد

3- غذای دیداری
• رنگ و نور باهم یك وحدت وجود تشكیل میدهند و از آن بر روی انسان شدیدتر از آن است كه ما در ضمیر آگاه خود حس می‌كنیم . نور و رنگ شكلی از انرژی هستند كه بصورت مواج اثر می‌گذارند. و موجب تحریك سیستم نباتی (vegetative nervous system) و غدد هورمونی می شوند و موجب عملكرد‌های متعددی در جسم و روان آدمی می‌شود.
• كروموتراپی (chromothrapy)
• تماشای آسمان و نگاه كردن به ابرها قدم زدن در جنگلها – كوه پیمایی وتعقل و تدبر در عظمت خداوندی – یكی از راههای بسیار مهم در كسب انرژی می‌باشد.

4- غذای انس
• مهرورزی در زندگی اجتماعی و عشق ورزی به خالق و مخلوق مهمترین غذای انس می‌باشند، زیرا عشق ورزیدن است كه ایجاب می‌كند تا كسی یا چیزی را بشناسیم ، غم او را بخوریم ، با او شادمان باشیم ، به وی بپردازیم تا تائیدش كنیم، چه (او) (آن) انسانی باشد ایده و آرمانی یا ذات لایزال الهی.
• در این حركت و پویش است كه انسان نو ساخته می‌شود و سپس می بالد و به كمال می رسد .
• مكانهای متبرك و مقدس كه حاوی انرژی هستند موجب تحول روحی – افزایش آگاهی و بروز احساساتی سرشار از حیرت ، شگفتی و الهام می‌گردند.
• مكانهائی برای خلوت گزینی – خودسازی و روشن بینی‌اند.
• دعا كردن با دستهای رو به آسمان ، گونه‌ای از كسب انرژی است كه آرامش بی‌نظیری به قلب ما می‌بخشد – در حین مراسم دعا ، انگشتان ، كف دست‌ها و چشمها بعنوان گیرنده‌های انرژی كیهانی عمل می‌كنند ( ادعونی استجب لكم ...) نماز جماعت و عبادت دسته جمعی كه موجب جذب دریایی از انرژی‌های خالص كیهانی است از دیگر مصادیق غذای انس می‌باشد

5- غذای شنیداری
نغمه‌‌های طبیعت ( شرشر باران – رقص برگها – نغمه پرندگان – زمزمه جویبار و آبشار – وزش نسیم و ... )و موسیقی بر حسب تركیب فواصل و ریتم دارای ارتعاشات خاصی هستند كه با تحریك ارتعاشات سلولهای عصبی احساس و انگیزه را تقویت ، تضعیف یا منتقل می‌كنند. (اصول موسیقی ‌درمانی ) كلام موزون و مشفقانه – كلام وحی و شنیدن صوت خوش قرآن یكی از بزرگترین منابع كسب انرژی می‌باشد.
6- غذای جنسی
تاریخ بیانگر آن است كه انسان ، حداقل بمنظور بقاء نسل ، ملزم و نیازمند به بهره‌جویی از جنسیت ( sex ) و میل جنسی (sexuality) و انجام آمیزش جنسی بوده است.
از منظر طب سنتی ( ایرانی – اسلامی ) غذای جنسی (sex) جایگاهی بسیار مهم دارد و نه تنها در رده‌ی نیازهای فیزیولوژیك انسانها مانند گرسنگی ، تشنگی و نیاز به هوا و خواب، بوده بلکه در حیطه نیازهای معنوی وعرفانی چون نیاز به زیبایی و كمال در نظر گرفته می‌شود و حد تعالیم و مرزبندی ها و گزینش‌های آن بقدری وسیع و باریك و دقیق می‌باشد كه در پاره‌ای موارد با غذای انس یكجا تلقی می‌گردد . بنظر ما این مقدار دقت و وسواس انگیزه مهمی در تبیین رابطه جنسی طبیعی و غیر طبیعی و آثار مخرب فقدان آموزش جنسی و نحوه صحیح ارضاء تمایلات و انجام رفتارهای جنسی انسانها می‌باشد.


7- غذای جذبی
• روغن‌ مالی (تدهین) و ماساژ از انواع تغذیه طبی محسوب می‌شود.
• ماساژ بافت پیوندی كه موجب تسریع گردش خون و دفع مواد زاید به ویژه مواد شیمیایی كه از طریق روده ، كبد و كلیه بطور كامل دفع نشده است و در این بافت متمركز شده است ، می‌گردد.
• باقیمانده سموم ، هورمونها ، سموم دفع آفات ، علف كشها و حشره‌كشها كه موجب سفتی و سختی بافت پیوندی میگردند از مهمترین مواد سمی فوق الذكر هستند.
• از مهمترین كاربردهای ماساژ درناژ لنفاتیک lymphatic drainage می‌باشد ( دكتر .( Vodder از موثرترین انواع ماساژ ، ماساژ در آب همراه با رایحه گیاهان دارویی می‌باشد
.
8 – تغذیه معدی
• توجه اساسی كه در طب اصیل ایرانی نسبت به تغذیه و اصول درست غذا خوردن مطرح می باشد در هیچ یك از مكاتب طبی دنیا به چشم نمی‌خورد.
• حكما معتقد بودند: اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نكند گویی بر كشتن وی جرات یافته است . و این جمله بسیار هشدار دهنده و تمام كننده است.
• رسول خدا فرمود: معده ، خانه تمام دردها و بیماریهاست. قرآن كریم می‌فرماید: (انظر الی طعامك ) كه این تفاسیر متعددی دارد. از جمله اینكه دقت در خوردن و آشامیدن ، یك دستور مهم طبی و دینی است.
• پیشگیری و درمان بیماریها و بهداشت جسم و روح و روان انسانها میسر نخواهد شد تا زمانیكه تغذیه و خوردن و آشامیدن آنان كامل و صحیح نباشد.

انتخاب غذا بر حسب طبع و مزاج فرد

• در طب سنتی تئوری بنیادینی به نام اخلاط چهار گانه (سودا و صفرا و بلغم و خون) و نیز مفاهیم سردی و گرمی وجود دارد كه اساس این طب بر این تئوری بنا نهاده شده است. اصول تغذیه نیز از تئوری اخلاط اربعه و سردی و گرمی پیروی می‌كند.
• بر اساس اصول طب سنتی در عالم خلقت علاوه بر انسانها تمام جانداران ( گیاهان، نباتات، حیوانات)و جمادات ، و حتی رنگها و تصویرها و فضاها و هواها و جغرافیای سرزمین ها و ... دارای طبع و مزاج خاص خود هستند . هر ماده‌ی غذایی بسته به طبع و مزاج خود، وقتی وارد بدن می‌شود موجب تولید اختلاط چهارگانه می گردد.

• خلاصه

• اولا ما باید مزاج و طبع خود را بشناسیم و اگر خودمان این اطلاعات و تجربه را نداریم از پزشك متخصص طب سنتی کمک بگیریم ، ثانیا بر حسب این طبع و مزاج، غذا، پوشاك، شغل و بسیاری از ملزومات زندگی و معیشتی خود را بر گزینیم.

جهت شناخت مزاج خود به سایت طبیب خراسان مراجعه کنید(/tabib-khorasan.com)


    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news845.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث