تاريخ مشاوره : چهارشنبه 31/1/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 31/1/1390
تحصيلات : سطح
سن : 32
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام
بهترین ظرف برای تهیه غذا چه نوع ظرفی است؟ آیا اگر ظروف مسی سفید نشوند خطرناکند؟
با تشکر
پاسخ : با تشکر از مشاوره : دوست گرامی برای هرنوع پخت و پزی بعضی از ظروف مناسبتر هستند.در زیر بعضی از ظروف معرفی میشوند
1-ظروف استیل تقریبا بی خاصیت و بی ضرر هستند مثل پیرکس و چینی و .
2- برای سرخ کردن ظروف چدنی بهترند
3-و برای ابگوشت ظروف سنگی مناسب هستند
4-و برای پخت پلو ظروف مسی قلع اندود. ظروف مسی (برخی خواص ظروف مسی = ضد سرطان، ضد افسردگی، انرژیزا، تقویت كنندهی سیستم ایمنی و دفاعی بدن، تنظیمكنندهی ترشح هورمونهای بدن، ضد عفونی كردن آب و غذا و ...)
5-و بعضی ظروف مثل الومینیوم و تفلون مضر هستند.ظروف آلومینیوم و تفلون سبب كمخونی، سرطانزایی، اختلال حافظه و ضعف اعصاب میشوند و ضررهای دیگری نیز دارند ( پلوپز برقی و دیگ زودپز نیز ضرر دارند)
اگر ظروف مسی سفید نشوند(قلع اندود) مضر سلامتی هستند