دكتر لاريجانی آينده طب سنتی را در گرو تصميات منطقی شورای راهبردی دانست
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 608 | جديدترين عضو: Noushin | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 36
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


دكتر لاريجانی آينده طب سنتی را در گرو تصميات منطقی شورای راهبردی دانست
در نخستین نشست شورای راهبردی طب سنتی كه روز یكشنبه 23 مهرماه 1391 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دكتر لاریجانی، رییس دانشگاه ضمن قدردانی از حضور اعضاء، آنها را صاحب نظر ترین افراد برای شورای راهبردی طب سنتی خواند و گفت: زمان آن فرا رسیده تا به طب سنتی نگاه عالمانه تری شود و دانشگاه علی رغم مشكلاتش در تاسیس این شاخه از علم اهتمام جدی دارد.
وی افزود: احیاء طب سنتی بر پایه مستندات علمی، موضوع مهمی است و نباید پایه های آن را در دانشگاه كج بگذاریم.
رییس دانشگاه از گذراندن دوره های مدرن توسط پزشكان و داروسازان طب سنتی خبر داد و اظهار داشت: ما در مظان این هستیم كه آینده این رشته را طراحی نماییم بر این اساس از دكتر جلیلی خواستیم كه با ورود به این مسئله، نگاهی فراتر از دانشكده به آن داشته باشیم.
دكتر لاریجانی، فاصله گرفتن طب سنتی از دانشكده پزشكی را به صلاح ندانست و تاكید كرد: باید روسای دانشكده های مختلف نیز در این موضوع وارد شوند و دكتر شمس اردكانی نیز بیش از دیگران می تواند به دكتر جلیلی كمك نماید.
وی خواستار ورود EDC دانشگاه برای آموزش و پژوهش در طب سنتی شد و افزود: هیچكدام از ما مخالف طب سنتی و یا مرید چشم بسته آن نیستیم اما معتقدیم با آموزش مناسب و پژوهش در آن می توانیم در این زمینه به مرجعیت دست یابیم.
رییس دانشگاه توجه به طب سنتی در نقشه علمی دانشگاه را نشان از اهمیت این مسئله دانست و یادآور شد: نقطه نظرات متفاوتی در خصوص طب سنتی وجود دارد اما به عنوان یك پدیده می توان آن را به محك تجربه گذاشت و مانند هر پدیده ارزشمند دیگری به آن نگاه كرد.
دكتر لاریجانی بر ضرورت جدا سازی مباحث وحیانی از طب سنتی تاكید كرد و گفت: نگاه ما به طب سنتی نگاهی وحیانی نیست و خوشبختانه در جایی دكتر اصفهانی تفكیك های خوبی در این زمینه داشتند. موضوعات باید كاملا در معرض بحث و نقد قرار گیرد.
وی از تلاش برای مرجعیت ایران در طب سنتی خبر داد و گفت: زمانی می توانیم در رشته طب سنتی ایرانی با تمام تفاضیل خود حرفی برای گفتن داشته باشیم كه آن را well education پیش ببریم و آموزش خوبی در آن داشته باشیم.
رییس دانشگاه، بررسی تجربیات كشورهای دیگر را مثبت دانست و افزود: برخی از كارهای كشور چین را در زمینه طب سنتی دیده‌ام، در این زمینه می توانیم ایده های خوبی بگیریم و از تجربیات آنها استفاده نماییم.
وی اساتید حاضر در جلسه را افرادی با تجربه در حوزه های خود خواند و اظهار داشت: دكتر اصفهانی دانشمندی متواضع هستند كه كمتر فردی مانند ایشان در طب سنتی دیده ام. دكتر گوشه گیر نیز زحمات بسیار زیادی در طب سنتی كشیده اند. همچنین دكتر شفیعی در داروسازی بسیار صاحب نظرند. دكتر دیناروند نیز رییس دانشكده داروسازی و فردی با سواد در این زمینه هستند.
دكتر لاریجانی از حمایت همه جانبه دانشگاه از توسعه طب سنتی خبر داد و تصریح كرد: این شورا محلی برای نقد و نظر است و حضور افرادی همچون دكتر یلدا و دكتر شمس شریعت در جلسات شورای راهبردی این اطمینان را به مجموعه دانشگاه می دهد كه افراد صاحب نظر بر این مسئله نظارت دارند.
وی ضمن تقدیر از خدمات دكتر شمس اردكانی در هموار سازی مسیر ارتقاء طب سنتی گفت: ایشان با نگاهی مثبت دانشكده طب سنتی و حكمت سرای طب سنتی را راه اندازی كرده اند كه می تواند كانونی برای تولید مقالات علمی باشد.
رییس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود فلسفه ایجاد دانشكده طب سنتی را ایجاد نگاهی همه جانبه و برقراری پیوند بیشتر میان جسم و روح خواند و گفت: در تعلیمات اسلامی روح از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و به روح اعتقاد داریم و این در حالی است كه نگاه طب سنتی به انسان، نگاهی جامع تر و كامل تر است.
وی طب سنتی را طبی مغفول و ناشناخته دانست و بر لزوم تفكیك خرافه از علم در این طب تاكید كرد.
دكتر لاریجانی، خاطر نشان كرد: ایران كشوری مسلمان است اما مگر تا كنون چند مقاله مهم در باب روزه داری به چاپ رسانده ایم. همچنین از عسل در قرآن به عنوان شفا یاد شده و بررسی خواص مختلف آن وظیفه دانشمندان این كشور مسلمان است.
در پایان این نشست نیز رییس دانشگاه، ضمن جمع بندی موضوعات مطرح شده در نشست گفت: طب سنتی بخشی از هویت ملی ماست و نباید در آن اغراق و یا انسداد را پیشه نماییم بلكه با نگاهی متعادل و مبتنی بر پایه های علمی باید مسیر درستی را در آن ترسیم كنیم.

طب سنتی

    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news3775.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث