طب ايراني
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 605 | جديدترين عضو: msdafh | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 25
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم

مطالب در بخش : طب ايراني


 

آغاز تاریخچه پزشکی در ایران (طب ایرانی)

آغاز تاریخچه پزشکی در ایران (طب ایرانی)

آغاز تاریخچه پزشکی در ایران در واقع از دوره‌ای می‌باشد که پاتها‌ها در زادگاه نخستین خود در نزدیکی خوارزم زندگی می‌کردند و اولین پزشک آریایی"تریتا" نامیده شده که در واقع مانند اسکلپیوس برای یونانیان و آسکولاپیوس برای رومیان می‌باشد.
  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

راهکارهای حفظ سلامتی در فصل زمستان

از منظر طب ایرانی

نويسنده: دکتر فاطمه علیزاده

 

مزاج زمستان سرد و تر است. سرما به دليل فاصله زياد زمين از خورشيد است و رطوبت و نمناكى هوا به دليل بارش برف و باران به وجود مى آيد. البته در سرزمين هايى مثل هند و بنگلادش كه در زمستان بارندگى ندارند، شرايط متفاوت است. زمستان باعث زكام، آبريزش بينى، سرفه و به طور كلى بنا به اصطلاح حكماى طب سنتى باعث افزايش امراض بلغمى مى شود. در حقيقت در صورت سالم بودن اعضاى قفسه سينه صدرى نظير ريه، رطوبت از مجارى بينى و دهان خارج م ىشود و در غير اين صورت درگيرى ريوى، دندان، گوش و ساير اعضا رخ مى دهد. اطبا براى حفظ تندرستى در اين فصل چند توصيه دارند:

 

1. پاكسازى بدن

هر فردى در اين فصل بيمار شود، بايد بلافاصله مواد زايد را از بدن دفع كند، چرا كه به علت سرما منافذ بسته هستند و مواد خود به خود دفع نمى شوند. به ويژه استفاده از مسهل ها در اين فصل توصيه شده است.

 

2. تغذيه

در اين فصل توصيه به مراقبت بيشتر و تناول غذا به طور كامل شده است. مصرف شوربا (آبگوشت)، گوشت سرخ كرده، كباب، و امثال آن همراه با دارچين و زيره رومى توصيه مى شود.

 

 

منابع

  1. عقيلى خراسانى شيرازى محمدحسین. خلاصه الحكمه. جلد دوم. ناظم اسماعيل (مصحح). قم: اسماعيليان؛ 1385.
  2. جرجانی سید اسماعیل. الاغراض الطبیه و المباحث العلائیه. جلد دوم. تاجبخش حسن (مصحح). چاپ اول. تهران: دانشگاه تهران؛ 1384.
  3. جرجانی سید اسماعیل. ذخیره خوارزمشاهی. کتاب سوم. محرری محمدرضا (مصحح). تهران: فرهنگستان علوم پزشکی؛ 1380.
    
 نسخه مناسب برای چاپ

راهکارهای حفظ سلامتی در فصل پاييز

از منظر طب ایرانی

 

 

نويسنده: دکتر ایران ملک زاده

 

در پاييز مزاج سرد و خشك غالب است و اين مزاج ضد مزاج خون كه گرم و تر است مى باشد؛ لذا در اين فصل خون كمتر ساخته مى شود. در اين فصل به علت تفاوت شديد و ناگهانى بين هواى گرم نيمروز و هواى سرد بامداد و شب بيمارى هاى زيادى بروز مى كنند. اطبا براى حفظ تندرستى در اين فصل چند توصيه دارند:

 

1. پاكسازى بدن

براى دفع خلط هاى تجمع يافته اى كه در اثر حرارت تابستان تغليظ شده اند، توصيه به انجام استفراغ شده است، چرا كه اگر اين خلط هاى غليظ شده، از بدن خارج نشوند، در زمستان فاسد خواهند شد.

الف) قى كردن در پاييز منع شده است چون بدون آن كه توان دفع اخلاط فوق الذكر را داشته باشد، باعث حركت و جريان يافتن اين اخلاط مى شود.

ب) بهترين راه حل فصد يا اسهال با مواد مسهل ضعيف است.

 

2. تغذيه

الف) همان طور كه ذكر شد، در اين فصل اخلاط غليظ در تابستان باقى ماند هاند و از طرفى قواى بدن به علت گرماى شديد تابستان تحليل رفته است. بنابراين در پاييز بايد از مصرف غذاهاى شكم پركن خوددارى كرد.

ب) مصرف مواد غذايى گرم و تر به علت خشكى مزاج پاييز توصيه مى شود چرا كه بدن را با توجه به مزاج سرد و خشك فصل به تعادل مى رساند.

ج) همچنين غذاهاى شور و نمك سود و گوشت صيد، به علت خشكى زياد نبايد مصرف شوند.

د) استفاده از نوشيدنى هاي گل شكر، آب انار و آشاميدنى هاى مفرح (خوش بو) توصيه شده اند.

 

3. فعاليت بدنى

الف) در اين فصل خوابيدن در مكان سرد و برهنه نمودن سر و كم پوشيدن لباس توصيه نمى شود زيرا همان طور كه گفتيم تغييرات دما در اين فصل زياد است و در كل بايد از گرماى نيمروز دورى كرد.

ب) در پاييز بايد از استحمام با آب سرد خوددارى شود چرا كه آب سرد مسدود كننده منافذ بدن است و در نتيجه مواد زايد تبخير نمى شوند و در بدن تجمع يافته، باعث بيمارى هايى مثل سرماخوردگى مى شود.

ج) در اين فصل از خوابيدن با شكم پر بپرهيزيد. چرا كه غذاها به علت قوت و حرارت پايين بدن دير هضم مى شوند.

 

 

منابع

  1. عقيلى خراسانى شيرازى محمدحسین. خلاصه الحكمه. جلد دوم. ناظم اسماعيل (مصحح). قم: اسماعيليان؛ 1385.
  2. جرجانی سید اسماعیل. الاغراض الطبیه و المباحث العلائیه. جلد دوم. تاجبخش حسن (مصحح). چاپ اول. تهران: دانشگاه تهران؛ 1384.
  3. جرجانی سید اسماعیل. ذخیره خوارزمشاهی. کتاب سوم. محرری محمدرضا (مصحح). تهران: فرهنگستان علوم پزشکی؛ 1380.
    
 نسخه مناسب برای چاپ

خواص زرده تخم مرغ عسلي از منظر طب ايراني
زرده تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی‌هایی است که بدون تغییر دادن میزان گرمی، سردی، تری یا خشکی بدن، در صورت هضم کامل در فرد سالم، می‌تواند به خونی معتدل و مفید تبدیل شود البته به شرطی که زرده آن بیش از حد حرارت نبیند و سفت نشود. در منابع مکتوب طب ایرانی خوردن زرده خام یا زرده سفت شده تخم مرغ برای افراد سالم معتدل، توصیه نشده است. کسانی ک...ه خون غلیظ دارند به هیچ وجه مجاز به مصرف تخم مرغ سفت شده نیستند زیرا این شیوه پختن تخم مرغ موجب می‌شود که خون غلیظی از آن تولید شود.



زرده تخم مرغ نیم برشت غذای لطیفی به شمار می‌رود بدین معنی که:

- در فرد سالم دارای مزاج معتدل، هضم آن دشوار نیست،

- ماده مغذی آن به سرعت در بدن توزیع می‌شود،

- خون معتدلی از آن تولید می‌گردد،

- فضولات اندکی از آن در بدن بر جای می‌ماند.

زرده تخم مرغ نیم برشت یکی از بهترین خوراکی‌ها برای نیرو بخشیدن به سیستم عصبی مرکزی و دستگاه گردش خون (قلب و شریان‌ها) است. کسانی که مدام در حال کار با کامپیو‌تر هستند می‌توانند از این خوراکی ساده و نیروبخش بهره‌مند شوند تا به تدریج دچار ضعف سیستم عصبی و خستگی و فرسودگی آن (نورآستنیا= Neurasthenia) نشوند یا دستکم روند آن را کندتر کنند.

گردآوري مطلب: دكتر مجيد انوشيرواني
    
 نسخه مناسب برای چاپ

تدابیر روزه‌های رمضان از نظر طب ايراني
نویسنده: دكتر ناصر رضايي پور

- تا می توانید از خوردن چربی ها و خوراکی های چرب، بویژه در وعده سحری، پرهیز کنید چرا که موجب ایجاد عطش و تشنگی می شوند.

- پس از خوردن خواراکی های چرب، بویژه در وعده افطار، کمی پودر رازیانه را با نبات میل کنید تا عوارض آن را کم کند و به گوارش بهتر خوراک کمک نماید.

- در روزهای گرم سال و بویژه در روز های روزه داری، از خوردن میوه های گرمسیری چون موز و انبه (و کمتر آناناس) پرهیز کنید چرا که زیاده روی در خوردن آنها موجب افزایش غلظت خودن می شود.

- باز کردن روزه و آغاز یکباره افطار با خوراک های سنگین معمول، بویژه در افراد گرم مزاج و کسانی که معده های گرمی دارند، زیان آفرین است. به همه افراد سفارش می کنم برای باز کردن روزه از یک استکان آب گرم و مثلاً یک عدد خرما استفاده کنند و در صورت نیاز زیاد، 3-2 لقمه خوراک، در حد رفع گرسنگی میل نمایند و خوراک اصلی را به عنوان وعده شام دست کم یک ساعت پس از آن میل کنند.

- برای کاهش تشنگی و عطش در زمان روزه، می توانید از شربت های سرکه شیره، سکنجبین یا شربت آبلیمو در وعده های سحری یا افطاری استفاده کنید. نوشیدن کمی عرق کاسنی به تنهایی یا همراه با یک قاشق چایخوری تخم خرفه در وعده سحری نیز برای کاهش تشنگی در طول روز بسیار مفید خواهد بود.

  

طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
  
 نسخه مناسب برای چاپ

راهکارهای حفظ سلامتی در فصل تابستان

از منظر طب ایرانی

 

 

نويسنده: دکتر فاطمه مهربانی

هر چند منجمين تابستان را از شروع تير تا پايان شهريور می دانند اما از نظر طب سنتى ايران، تابستان مدتى از سال است كه درآن هوا گرم است و مردم محتاج به خنك كردن هوا هستند. تابستان مزاجى گرم و خشك دارد؛ البته اين توصيف تنها در كشورهايى مثل ايران و عربستان صحت دارد كه در تابستان باران نمى بارد ولى در هندوستان و نواحى ساحلى تابستان گرم وتر است. هواى گرم و خشك تابستان باعث از بين رفتن رطوبت و باعث افزايش امراض گرم و خشك مثل تب ها مى شود. به ويژه اگر فرد جوان باشد. مزاج جوانان گرم و خشك است و اگر فعاليت بيش از حد داشته باشند رطوبت از بين مى رود هم چنين زندگى در منطقه ى گرم و خشك احتمال ابتلا به اين دسته از بيمارى ها را افزايش مى دهد. البته گرم و خشك بودن هوا در افراد مسن كه مزاجى سردتر دارند، باعث كاهش مشكلات مى شود، به خصوص امراض سردتر مثل بيمارى هاى روماتيسمى و انواع ورم ها در تابستان كمتر رخ مى دهند. اطبا براى حفظ تندرستى در اين فصل چند توصيه دارند:

 

1. پاكسازى بدن

الف) اگر فرد مى تواند به راحتى قى كند، مكرر قى كند. چون در تابستان حرارت غالب است و حرارت تمايل به سطح دارد، حرارت در عمق بدن كم مى شود پس قوه هاضمه تضعيف مى شود. در نتيجه خارج كردن خلط هاى باقيمانده ضرورى است.

ب) اگر قى مسير نباشد، مى توان از ملين هايي مثل آب ميوه ها استفاده كرد.

ج) حت ىالمقدور فصد صورت نگيرد و اگر لازم شد، در حد اعتدال باشد.

 

2. تغذيه

در تابستان كمتر بخوريد و بياشاميد. غذاها و آشاميدنى ها در تابستان بايد خنك باشند و همان طور كه ذكر شد، قوه هاضمه در اين فصل تضعيف مى شود، پس بايد از غذاهايى استفاده كرد كه راحت هضم مى شوند. مصرف اين ميوه ها و شربت ها در تابستان توصيه شده است: ميوه هاى ميخوش مثل، گيلاس، آلو و آلوچه، خيار، خربزه، هندوانه، شيرخشت، هليله ى زرد، شربت ريواس، آب عشقه، آب ميوه ها، سكنجبين و شربت ليمو.

 

3. فعاليت بدنى

الف) ورزش هم باعث افزايش گرما و كاهش رطوبت مى شود، پس بايد كمتر ورزش كرد و دقت بيشترى را به استراحت در هواى خنك و كنار آب روان اختصاص داد.

ب) در فصل تابستان سفر به مناطقى كه هواى خنك و مرطوب دارند، به ويژه در افرادى كه خود مزاج گرم و خشك دارند بسيار مفيد است. به علاوه سير و سفر در هواى گرم مى تواند بسيار مضر باشد؛ بهتر است در چنين مواردى فرد خود را از گرما و آفتاب بپوشاند.

ج) در تابستان از حمام داغ بپرهيزيد.

 

4. لباس

بهترين لباس در اين فصل، لباس كتانى است. چرا كه كتان از سردترين پارچه ها است و كاملاً به بدن نمى چسبد. به ويژه اگر كتان كهنه باشد، نرم تر و مناسب تر است.

 

 

 

منابع

  1. عقيلى خراسانى شيرازى محمدحسین. خلاصه الحكمه. جلد دوم. ناظم اسماعيل (مصحح). قم: اسماعيليان؛ 1385.
  2. جرجانی سید اسماعیل. الاغراض الطبیه و المباحث العلائیه. جلد دوم. تاجبخش حسن (مصحح). چاپ اول. تهران: دانشگاه تهران؛ 1384.
  3. جرجانی سید اسماعیل. ذخیره خوارزمشاهی. کتاب سوم. محرری محمدرضا (مصحح). تهران: فرهنگستان علوم پزشکی؛ 1380.
    
 نسخه مناسب برای چاپ

راهکارهای حفظ سلامتی در فصل بهار

از منظر طب ایرانی

نويسنده: دکتر فاطمه مرادی

تعريف منجمان و طبيبان از فصل بهار متفاوت است. از نظر طبيبان فصل بهار نزديك به 50 روز (كمتر از دو ماه) است و در واقع برهه اى از سال است كه مردم سرزمين هاى معتدل نيازمند پوشيدن لباس گرم به علت سردى هوا و يا خنك كردن هوا به علت گرمى آن نباشند. اين زمان ابتداى سبزى و خرمى زمين است و گياهان و گل ها با شروع اين فصل رشد مى كنند. حيوانات و انسان ها به علت فرا رسيدن هواى معتدل به شادى و سرور مى پردازند. اطبا براى حفظ تندرستى در اين فصل چند توصيه دارند:

1. پاكسازى بدن

طبق نظر حكماى طب سنتى در فصل زمستان خلط ها در بدن منجمد شده و تجمع مى يابند. با آغاز گرما در فصل بهار، اين مواد جريان يافته و به عروق و اعضاى مختلف مى ريزند. اين حركت مى تواند موجب برخى از بيمارى ها شود. به همين دليل روش هاى گوناگونى براى پاك كردن بدن از اين مواد توصيه شده است.

الف) فصد يا رگ زدن كه بهار مناسب ترين فصل جهت فصد است.

ب) قى كردن (1)

ج) ايجاد اسهال

2. تغذيه

الف) همان طور كه ذكر شد در فصل زمستان خلط ها در بدن جمع شده اند، پس در بهار بدن ما به غذاى کمترى نياز دارد. از سوى ديگر دستگاه گوارش در بهار گرم مى شود و قوه ى هاضمه قوى مى گردد پس نبايد خالى بماند. بنابراین توصيه می شود در اين فصل بيشتر از غذاهاى «مُزَوّره» (2) استفاده كنيم كه ارزش غذايى كمى دارند.

ب) در بهار بايد از خوردنى ها و آشاميدنى هاى گرم و تر، فعاليت بدنى و استحمام بيش از حد اجتناب كنيم، چون مزاج بهار «گرم و تر» است و اين اقدامات نيز بدن را گرم و تر می كنند و می توانند باعث بيمارى هاى گرم و تر شوند.

ج) بايد از خوردن غذاهاى شور، تلخ، تند و يا حاوى گوشت زياد پرهيز كرد و از شربت هاى خنك مثل شربت غوره، انار و سكنجبين بيشتر استفاده كرد.

3. فعاليت بدنى

فعاليت بدنى بايد در حد متوسط باشد؛ اگر ورزش و فعاليت سنگين انجام دهيم، گرماى زيادى در بدن توليد مى شود كه موجب حركت خلط هاى فوق الذكر در بدن مى گردد. به علاوه فعاليت بدنى كم نيز فايده اى براى بدن ندارد.

4. لباس

در سرزمين هايى كه بهار در آن كمى سرد است، لباس پنبه اى مناسب است. اما در سرزمين هايى مثل هند، كه بهار كمى گرم است، بهترين لباس پوست سنجاب است. كرباس نرم نيز توصيه شده است.

 

منابع

  1. عقيلى خراسانى شيرازى محمدحسین. خلاصه الحكمه. جلد دوم. ناظم اسماعيل (مصحح). قم: اسماعيليان؛ 1385.
  2. جرجانی سید اسماعیل. الاغراض الطبیه و المباحث العلائیه. جلد دوم. تاجبخش حسن (مصحح). چاپ اول. تهران: دانشگاه تهران؛ 1384.
  3. جرجانی سید اسماعیل. ذخیره خوارزمشاهی. کتاب سوم. محرری محمدرضا (مصحح). تهران: فرهنگستان علوم پزشکی؛ 1380.

 




[1] در طب سنتى ايران «استفراغ» به معناى دفع مواد زايد از بدن است و «قى كردن» به معناى خروج مواد موجود در معده از طريق دهان-  vomiting- به كار مى رود.

[2] غذاى شكم پركن، غذايى كه بيمار را دهند، تقلب شده، ساختگى

    
 نسخه مناسب برای چاپ

متاسفانه بايد بگوييم زماني خاستگاه حجامت و بستر اصلي حجامت در ايران بوده است و اكنون اغلب كشورهاي توسعه يافته و نيافته در اين زمينه از ما پيشي گرفته اند! 
در 43 كشور جهان حجامت به طور رسمي در دست تحقيق و اجرا مي باشد و در محافل علمي و پزشكي معتبر دنيا بعنوان cupping و Scarification شناخته شده و پذيرفته شده است.

حجامت در سایر کشورها

بزرگترين كلينيك تحقيقاتي حجامت در نيويورك آمريكاست و 780 سايت اينترنتي پيرامون حجامت در شبكه جهاني اطلاع رساني وجود دارد كه بزرگترين و مشهورترين آن متعلق به كاخ سفيد آمريكاست(!) در برخي دانشگاههاي پزشكي آلمان و چين و آمريكا حجامت رسما تدريس مي گردد. كتابها و مقالات متعددي در آمريكا و آلمان و ژاپن و كانادا و مصر و سوريه و انگستان پيرامون حجامت به چاپ رسيده است. در سراسر جهان 46 كارشناسان طراز اول با رتبه هاي علمي بسيار بالا شناسايي شده اند كه تئوريسين حجامت جهان مي باشد.

كلام يكي از بزرگترين محققان آلماني (پروفسور يوهان آبله) اين است: به نظر من 75 % تمام بيماريهاي بشر بوسيله درمانهاي طبيعي از جمله حجامت قابل علاج است. در مطبي كه حجامت صورت نگيرد اصلا درمان اتفاق نيفتاده است.

در كتاب (حجامت داروي عجيب قرن بيست و يكم) كه حاصل كار تحقيقاتي متخصصان و پزشكان سراسر دنياست و در كشور مصر به چاپ رسيده است صدها مورد بيماري لاعلاج و صعب العلاج با مدارك مستند علمي و آزمايشگاهي معرفي شده اند كه بوسيله حجامت درمان كامل شده اند.

    
 نسخه مناسب برای چاپ

همانگونه كه قبلا ذكر كرديم مجموعه اي تحت عنوان طب ايراني در دنياي پزشكي مدرن ثبت و معرفي نشده است. اصولا طب مدرن بنا بر پاره اي نگرشهاي محدود و تنگ نظريهاي علمي ، ساير مكاتب علمي از جمله طب سنتي و طب آلترناتيو اقوام و ملل مختلف را به رسميت نمي شناسد كه طب ايراني نيز از اين قاعده مستثني نيست.

جايگاه طب ايراني در پزشكي امروز



اما حقيقت غير قابل انكار طلوع مكاتب گوناگون طب طبيعي از نقطه نقطه كره زمين و تعظيم و تكريم طب جديد در برابر شيوه هاي درماني و رفتارهاي بهداشتي طب قديم است كه طب ايراني نيز جايگاه رفيع خود را باز خواهد يافت. 

جايگاه طب ايراني در پزشكي امروز
امروزه انرژي درماني ، طب سوزني ، طب فشاري ، سنگ درماني ، گياهان دارويي ، زالو ،‌حجامت و ... لابلاي متون و مقالات علمي طب مدرن بيشتر و بيشتر مطرح مي شود و طب ايراني با آن غناي ذاتي خود در آينده اي نه چندان دور جزو مؤثرترين مكاتب طب طبيعي در دنياي طب ، مطرح خواهد شد

 

 


    
 نسخه مناسب برای چاپ

  • انواع بيماريهاي مفصلي و روماتيسمي مربوط به كمر، گردن و اندامها ( ديسك و سياتيك و آرتروز )
  • بيماريهاي پوست و مو ( جوش صورت و لكها و عفونتها و ريزش مو و شوره سر )
  • بيماريهاي عصبي و روحي ( اضطراب ، افسردگي ، وسواس ، اسكيزوفرني ، مانيا ، سردردها ، صرع ، ام اس و بيماريهاي عضلاني و ميگرن و ....)
  • انواع سكته هاي قلبي و مغزي
  • انواع بيماريهاي گوارشي ، ناراحتي هاي معده و اثني عشر ، يبوست ، هموروئيد و شقاق و ...
  • بيماريهاي قلبي و عروقي ، فشار خون ، قند خون و چربي خون
  • بيماريهاي كليه و مثانه ( سنگ كليه و مثانه ، عفونتها و پروستات )
  • بيماريهاي هورموني ، اختلالات هورمونهاي خانمها ، كم كاري و پركاري تيروئيدو ...
  • بيماريهاي كبد و كيسه صفرا
  • بيماريهاي چشم
  • بيماريهاي گوش ( انواع عفونتها و سرگيجه هاي مربوط به گوش و بعضي كم شنوايي ها
  • بيماريهاي دهان و دندان
  • بيماريهاي عفوني و سرماخوردگي هاي مكرر در كودكان و بزرگسالان
  • بيماريهاي مربوط به كودكان ازجمله : كم اشتهايي ، بيش فعالي ، عفونتهاي مكرر ، بيماريهاي مربوط به اختلالات رشد و كوتاهي قد
  • بيماريهاي آلرژيك و حساسيتي
  • چاقي و بيماريهاي مربوط به تغذيه
  • بيماريهاي مربوط به رحم و تخمدانها
  • انواع دردهاي مزمن و كسالتها و خستگي ها ، كم خوابي ها و پرخوابي ها و بد خوابي ها
  • برخي انواع سرطان ، بيماران شيميايي
  • و ...

 

    
 نسخه مناسب برای چاپ
برو به صفحه  [1] 2

[-] كليات مباحث