عنوان خبرسفید شدن زودرس موها
(شاخه: مشاوره هاي عمومي طب سنتي)
ارسال شده توسط طبيب ايران زمين
شنبه 19 آذر 1390 - 03:51:55


مشاور :
دکتر جوادي
تاريخ مشاوره : سه شنبه 15/9/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 16/9/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 32
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : باسلام وعرض تسلیت ماه محرم.بعرض میرساند موهای بنده باداشتن 32 سال سن حدودا متمایل به جوگندمی شده سفید شدن موهایم از 8سال پیش شروع شده ودر خانواده پدرومادرم سفیدی زودرس مو شایع نبوده. رنگ پوست بنده روشن ورنگ موهایم در کودکی طلایی و هم اکنون بور است. از بچگی حساس بوده وزود عصبانی میشدم . بنده فرزند دوم خانواده 8 نفری بوده وهم اکنون 2 فرزنددارم.طبیعتم را دقیقا نمی دانم .در صورت امکان یک رژیم غذایی جهت کاهش سفیدی مو و یک ترکیب رنگ موی طبیعی به بنده بدهید.درضمن بنده تابحال رنگ مو استفاده نکرده ام وقد من 173cm و وزنم 80kg است.موهایم صاف وکمی در جلو موجداروشاید کمی تنک است وریزش موهم ندارم. باسپاس از بذل مرحمت حضرتعالی
پاسخ : با تشکرازمشاوره:دوست گرامی سفید شدن زودرس موها به معنی غلبه سردی و تری (بلغم) در بدن میباشد، برای جلوگیری از سفید شدن بایستی از بروز اثرات کمی و کیفی بلغم در بدن جلوگیری نمود ، که تغذیه و عادات غلط زندگی در این مورد خیلی نقش دارند.


رنگ کردن موها با موادرنگی طبیعی مثل سدر و حنا مشکلی ندارد، رعایت موارد زیر پیشنهاد میشوند

پرهیز ازمصرف غذاهای سرد و مصرف مواد غذای گرم توصیه میشود

• غذاهای معتدل

نان فطیر – نیمرو – نان فرنی – سبزی خوردن – شیر تازه – كوفته (با گوشت گوسفندی)- شیر ترش – آبگوشت شیر (مانند آبگوشت معمولی به جای آب، شیر استفاده شود) – گوشت بره – آبگوشت لپه (سیب زمینی، پیاز، لیمو عمانی، لپه، گوشت گردن) – گوشت مرغ خانگی – دست و پاچه بال و گردن مرغان – خاكشیر – بادام – آش زیره و شله بریان – آب باران مناطق کوهستانی – انار شیرین – زرد آلو – به – خرمای نیم رسیده – بنفشه – شیب شیرین – كوكوسبزی – آبگوشت بزباش (گوشت گردن، دنبالچه، سبزیهای: تره، جعفری، شنبلیله، پیاز، سیر، سیب‌زمینی، نخود، لوبیا) – فرنی

• غذاهای سرد
كاهو – شفتالو – سبزی پلو با ماهی – آب غوره – آلو – خوراك مرغ- سركه – انار ترش – زرشك پلو با مرغ – خیار – سیب ترش – ته چین (با گوشت گاو) – اسفناج – توت فرنگی – املت- قارچ – سنجد سالاد كاهو- كدو – زالزالك – دوغ – كلم قمری – نشاسته – نوشابه – پنیر تازه – جو – آبگوشت به (مانند آبگوشت معمولی و به جای سیب زمینی از به استفاده می‌شود) – تخم مرغابی – برنج – گوشت گوساله – باقلا – آبگوشت همه جوره (بادنجان، قارچ سیب‌زمینی، پیاز، سیر، گوشت) – گوشت گاو – ماش – آب گوشت كلم سنگی (مانند آب گوشت معمولی به جای سیب‌زمینی كلم سنگی) مدر و برای دفع سنگ كلیه بسیار نافع است – گوشت اردك – بادنجان – گوشت ماهی – لوبیا – كله – گوشت بز- مغز – ماكارونی – آب گوشت سركه (ماند آب گوشت معمولی و به جای آب سركه ریخته شود) – دل – چلوكباب (با گوشت گوساله و گاو)– كشك بادمجان قره قوروت – آش رشته – ریواس – آش جو – آش سماق و ناردانه – سوپ مرغ – آش ریواس – خورشت بادمجان – آش زرشك – كوكو سیب‌زمینی – آش غوره – شیر برنج – كباب (گوشت گاو) – سالاد الویه (خیلی سرد) – آب جشمه‌ها – لوبیا پلو ( خیلی سرد) – گوجه فرنگی- كاسنی – كیوی – بامیه – پنیر – كشك – چای – سیب زمینی – زرشك – هندوانه – شاهتوت – ذرت – باقالا – آبغوره – آبلیمو – سماق – سنجد- ساندویچها – تن ماهی – انواع كنسروها – روغن نباتی – انواع سالادها – ماست – سس سفید – قارچ – كدو – كلم قمری – نان جو- نان توست – نان تافتون – دنبلان – میگو

*غذاهای گرم

تخم مرغ خانگی – حلیم – نخود آب و آب گوشت – فسنجان – بریانی – قلیه ماهی – كره – گلابی – انگبین (عسل) – مربا – گوشت – آهو- فالوده – خامه – گوشت خرگوش – آب شور- رنجبیل – توت سفید (شیرین) – آبگرم – آبگوشت زیره (مانند ‌آب گوشت معمولی + لیمو عمانی+‌‌ آلو + زیره‌ی فراوان) – گل سرخ – انجیر- مغز بادام شور- رطب گرم و مقوی- مسهل بلغم و سودا – كرفس – انجیر خشك – ترخون – گردو – آبگوشت نخود (گرم مقوی)- نعناع – گندم – ترتیزك – مغز بادام شیرین – آبگوشت مغز دانه‌ها (گوشت قلوه‌گاه + سینه+ بادام، پسته، گردو+ سیب‌زمینی) – نخود – سوسن – تره – پیاز – نیشكر- سیر – پسته – آبگوشت خربزه (مانند آب گوشت معمولی و به جای خربزه) – زردك – فندق – زیتون سیاه – نبات – نمك- گلاب – گوشت گنجشك – چلوكباب (با گوشت گوسفندی) – گوشت بلدرچین – گوشت خروس – گوشت شتر – گوشت كبوتر – قیمه – گوشت ماهی شور – خاگینه – دارچین – فلفل – نارگیل- ریحان – ارده – شیره انگور – قهوه – گردو – كدو حلوایی – زیره سیاه بادام زمینی – زرد چوبه – شلغم – روغن حیوانی – سیاهدانه – خربزه – كنجد – كاكائو – شكلات – نسكافه – سرشیر – حلوا ارده – شكلات صبحانه – كنگر- مرصع پلو – فلافل – دنبه – روغن زیتون – روغن هسته زیتون – میوه زیتون – بستنی – شیرینی – خاگینه – شكر سرخ- انواع خوراك گوشت گوسفند – نان گندم – نان سنگك – نان بربری

موفق باشید


این خبر از طرف طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
( http://tabib-khorasan.ir/news.php?extend.1644 )