در مورد انواع روش های پخت ماهی در طب سنتی اطلاعات میخواستم
 حلول ماه حزیران و حجامت / توجه ویژه رهبر به احیاء طب سنتیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیابلاغ حکم نماینده موسسه حجامت ایران در استان خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیپیام تبریک به مناسبت روز پدرطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیاولین گردهمایی فعالان طب سنتی اسلامی در خراسان شمالیطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتیکتاب معرفی طب سنتی اسلامی ایرانطب سنتی,طب اسلامی,طب ایرانی,طب مکمل,طب سوزنی,گیاهان دارویی,طبیب خراسان,طب,مشاوره طب سنتی
 
 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 
به طبيب خراسان
اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمديد .


 
طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
- کاربر گرامی ؛ برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود از لینک جست و جو بالای سایت استفاده نمائید .
- در صورت مواجه شدن با مشكل فقط از لينك ارتباط با ما استفاده كرده و به مديريت سايت اطلاع دهيد .
- منتظر پيشنهادات و انتقادات سازنده شما هستيم .
آخرين بروزرساني:
تعداد مطالب سايت: 4663 | تعداد فايل هاي موجود براي دانلود: 21 | تعداد اعضاء: 606 | جديدترين عضو: meaebi | تعداد نظرات: 158 تعداد افراد آنلاين: 14
لينك به طبيب خراسان

طب مکمل و جایگزین

حفظ تندرستی در فصل بهار

مشاوره طب سنتی

اخبار طب سنتی ایران » مزاج شناسی »








طب سنتی,طب مکمل,گیاهان دارویی,مشاوره طب سنتی,طبیب خراسان
 

به پایگاه اطلاع رسانی طبيب خراسان | اولين سامانه جامع اطلاع رساني مكاتب طبی كل نگر ايران خوش آمدید.

دسته بندي موضوعات




جدیدترین مشاوره های طب سنتیبه محض خوردن غذاهایی که طبع سرد دارند هنوز غذا هضم نشده شقیقه هایم درد میگیرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا نشانه عفونت هست؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجرا پروستات بزرگ میشود و طب سنتی چه توصیه برای درمان این بیماری دارد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای درمان التهاب روده از چه داروی گیاهی می توان استفاده کرد

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر 19 ساله مجرد هستم که پایین تنم دچار سلولیت شده

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبرای اینکه دارای رحم و دستگاه تناسلی سالمی باشم و کیست و عفونت نداشته باشم چه دارویی را پیشنهاد میکنید .

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجهت رفع مشكل كولیت روده چه درمان گیاهی مناسب میباشد؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیبدنم کهیر میزنه

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمصرف خاكشیر برای رفع حالت تهوع عصبی

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا تغذیه خاص یا کاری هست که باعث بشه موهای زاید کم بشه یا کمتر رشد کنه؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیدختر دو ساله دارم که دوست دارم موهایش را بگذارم بلند شود

جدیدترین مشاوره های طب سنتیمن به راحتی لاغر و به سختی چاق می شوم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا مصرف گیاه پنج انگشت موجب تیره شدن پوست میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیآیا با قرار دادن لباس در معرض نور خورشید ضرعفونی میشود؟

جدیدترین مشاوره های طب سنتیجنینم رو در حدود 40روزگی سقط کردم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیاز عینك طبی با شماره 3.5- و 3.5- استفاده می كنم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود 2 سال است که دچار ابریزش بینی هستم

جدیدترین مشاوره های طب سنتیحدود دو هفته هست که ریزش موی شدیدی دارم


مشاور :
دکتر جوادي
تاريخ مشاوره : يکشنبه 7/12/1390
تاريخ پاسخ : چهارشنبه 10/12/1390
تحصيلات : ليسانس
سن : 21
گروه : طب سنتی اسلامی
سوال : سلام در مورد انواع روش های پخت ماهی در طب سنتی اطلاعات میخواستم.
پاسخ : با تشکرازمشاوره:کاربر گرامی بنده با روشهای پخت ماهی آشنایی ندارم.اما مطالب زیر به نقل از دیگران ارائه میشود.

این روشها معمولا برای طبخ ماهی هایی غیر از نوع قزل آلا نیز کاربرد دارند

روش اول ( روش سنتی ) :
ماهی را بعد از شستن خشك كنید .
در یك دیس لبه دار ، مقداری آبلیمو و نمك و زعفران را مخلوط كنید و ماهی را در آن بخوابانید .
تمام سطح ماهی و داخل شكم ماهی را به مخلوط آغشته كنید و بگذارید یك ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود .
بعد تمام سطح ماهی را با آرد سفید بپوشانید و هر دو طرف ماهی را در روغن با حرارت ملایم خوب سرخ كنید .

روش دوم :
بعد از گذشت یك ساعت كه ماهی ها مزه دار شدند ، بدون پوشاندن سطح آنها با آرد سفید ، ماهی ها را روی آتش ( یا كباب پز ) با استفاده از توری مخصوص كباب كردن ماهی ، كباب كنید .

روش سوم ( شنیسل ماهی هلندی ) :

به مواد لازم بالا دو عدد زرده تخم مرغ ، یك عدد تخم مرغ كامل ، به مقدار لازم آرد سوخاری و یك لیوان ماست نیز اضافه كنید .
در یك دیس لبه دار ، نمك ، آبلیمو ، زرده تخم مرغ ، ماست و زعفران را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط كنید و ماهی ها را در مخلوط بخوابانید طوری كه تمام سطح ماهی داخل مخلوط باشد . بگذارید یك ساعت در یخچال بماند .
تخم مرغ كامل را در ظرفی جداگانه بشكنید و هم بزنید .
بعد سطح ماهی ها را با آرد سفید بپوشانید ، و به تخم مرغ آغشته كنید و بعد پشت و روی ماهی را با آرد سوخاری پوشش دهید ودر روغن سرخ كنید .

روش چهارم :
پشت و روی ماهی را با مخلوط نمك و آبلیمو آغشته كنید و داخل شكم ماهی را با سیر و جعفری خرد شده و نمك و آبلیمو پر كنید و در فر با 250 درجه به مدت نیم ساعت بگذارید تا پخته و كبابی شود .
روش های بسیار متنوعی برای طبخ انواع ماهی به كار برده میشود . كه بسته به رسم محلی و ذائقه افراد در مناطق مختلف و البته به نوع ماهی ، متفاوت است .

نكته :
برای راحت جدا كردن اسكلت و استخوان های ماهی ، بعد از پاك كردن آن ، ماهی را از شكم برش بزنید و روی تخته پهن كنید . با قسمت پهن چاقو ، از پشت روی بدنه ماهی فشار بیاورید و بعد ماهی را برگردانید و اسكلت ماهی را همراه استخوان هایش به راحتی جدا كنید . فقط مواظب باشید كه گوشت ماهی تكه تكه نشود .
بهتر است پوست ماهی را اصلا از آن جدا نكنید ( بر عكس پوست مرغ ) به دلیل اینكه گوشت ماهی بسیار لطیف است و هنگام سرخ كردن به سرعت میسوزد ولی نپخته میماند .
وقتی یك روی ماهی سرخ شد ( درب ظرف باز باشد ) و ماهی را برگرداندید ، بهتر است درب ظرف را بگذارید تا هنگام سرخ شدن روی دیگر ماهی ، گوشت ماهی هم كاملا پخته شود .
در اواخر سرخ شدن ماهی ، مقدار كمی زعفران دم كرده را با آبلیمو مخلوط كنید و آرام روی ماهی بریزید تا كاملا مزه دار شود .
اگر خیلی به بوی ماهی حساسیت دارد ، هنگام مزه دار كردن ماهی ،‌ از مقداری رز ماری در مواد استفاده كنید ، بوی ماهی را به كلی از بین میبرد .

موفق باشید
    
Short Link for this news : http://tabib-khorasan.ir/news2066.html
 نسخه مناسب برای چاپ

[-] كليات مباحث