مصرف گوشت شتر مرغ مدتی است که به دلایل مختلف افزایش زیادی یافته و حتما از خواص آن بسیار شنیده اید اما خوب است این نکات را هم از نظر طب ایرانی بدانید:
این گوشت مزاج بسیار گرم و خشکی دارد.
بادهای دستگاه گوارش و سایر نقاط بدن را از بین می برد.
بلغم های اضافه را می شکند و دفع می کند.
در برخی انواع فلج، بی حسی ها و بیماری های اعصاب ناشی از غلبه سردی و تری مفید است.
در دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از سردی باشد مفید است.
در یماری های رحمی که ناشی از سردی باشد مفید است.
اما در طب ایرانی هضم نهایی این گوشت کمی مشکل بوده و البته برای گرم مزاجان مناسب نیست و گرم مزاجان در صورت تمایل به مصرف بای در کنار آن از مواد حاوی سرکه مثل ترشیها استفاده کنند.
در کل افراد سرد مزاج و مبتلا به بیماری های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی می توانند گه گاه از این گوشت استفاده کنند ولی بهتر است گوشت دایمی آنها نباشد گرم ماجان نیز به مقدار خیلی کمتر مجاز به استفاده از این گوشت هستند.
در منابع طب سنتی گفته شده خوردن روغن و پیه آن باعث سرعت تکلم اطفال و مالیدن آن به بدن و پاهایشان باعث سرعت حرکت اطفال می شود.
همچنین روغن آن از بین برنده سردی اعضا و مفاصل و کاهنده درد و ورم آنها است.
تندرستان